Η πικρία της Μπαλανίκα για την "κατάντια" της Ελλάδας -Ζει πλέον στο Λονδίνο

04.07.2016
Δεν μιλά συχνά η δημοφιλής ηθοποιός όμως όταν το κάνει... δεν "μασάει". Και αυτή τη φορά το θέμα ήταν η χώρα μας που, κατά έναν τρόπο την "έδιωξε".

Η Κατιάνα Μπαλανίκα δεν ζει πια στην Ελλάδα και μίλησε στην εφημερίδα Freddo αποκαλύπτοντας το γιατί.

Για την ιστορία η ηθοποιός που θυμόμαστε από τους άπειρους τηλεοπτικούς ρόλους της, όπως η "Σάσα" από το Dolce Vita παντρεύτηκε τον Στηβ Κακέτση το 1975, με τον οποίο απέκτησε τον μοναχογιό της, Ασημάκη. [φωτο κάτω στον γάμο του]

Ο Μάκης, λοιπόν, παντρεύτηκε το 2012 και έναν χρόνο αργότερα έκανε μια κορούλα που πήρε το όνομα της γιαγιάς της. Η οικογένεια ζει στο Λονδίνο και τα τελευταία χρόνια και η Κατιάνα Μπαλανίκα ζει εκεί ως full time γιαγιά. Και εξηγεί γιατί.

"Ζω τη ζωή που πάντα ονειρευόμουν. Μακάρι να είχα δουλειά εδώ στο Λονδίνο και θα έμενα για πάντα. Πονάω την πατρίδα μου, μου έδωσε χαρές, μου έδωσε ζωή, όμως την κατέστρεψαν. Την έκαναν σκουπίδι. Η Ελλάδα δεν άξιζε τέτοια μεταχείριση. Ωστόσο έρχομαι συχνά πυκνά στην Ελλάδα, γιατί -μην ξεχνάμε- είναι οι ρίζες μας. Ίσως το χειμώνα δουλέψω και με την Άννα Παναγιωτοπούλου, τη φιλενάδα μου. Όπως έχουν γίνει τα πράγματα... τίποτα δεν με κρατάει στην Ελλάδα. Μακάρι να είχα δουλειά σε θέατρο εδώ στο Λονδίνο και θα έμενα για πάντα"