"Αποθέωση" για το ντύσιμο της Μπαζιάνα στην Κίνα [photos]

04.07.2016
Τον σύζυγό της, Αλέξη Τσίπρα στο επίσημο ταξίδι του στην Ανατολή συνοδεύει η πρώτη Κυρία της χώρας και η εμφάνισή της συγκέντωσε απίθανα θετικά σχόλια -έτσι για αλλαγή, γιατί συνήθως συμβαίνει το αντίθετο.

Αντίθετα από τα σχετικά χαμηλών τόνων ρουχα που επιλέγει για τις δημόσιες εμφανίσεις η Περιστέρα (ή Μπέτυ) Μπαζιάνα, το μίνι, μπορντώ, στράπλες, δανδελωτό φόρεμα που επέλεξε για την εμφάνισή της στην Κινα σήμερα το πρωί "έριξε" το ίντερνετ -κατά την προσφιλή έκφραση των καιρών.

Τις εντυπώσεις κέρδισε σίγουρα η κυρία Μπαζιάνα όχι μόνο με το φόρεμα αλλά και το χτένισμα που επέλεξε για τη συγκεκριμένη εμφάνιση. Τώρα... δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν το όλο λουκ κάπως πιο απογευματινο/βραδυνό, ή έστω... κοκτέιλ, αλλά δεν βαριέστε! Συζητήθηκε στα σίγουρα..

Και με τη.. στυλιστική αφορμή της Μπέτυς Μπαζιάνα, κάνε κλικ στον σύνδεσμο και δες το επικό τρολάρισμα που κάνει το διαδύκτιο αντλώντας έμπνευση από την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Σινικό Τείχος. "Εσείς τι ΕΝΦΙΑ πληρώνετε;", Έτσι για μια πρώτη γεύση...