15 κυρίες της πολιτικής και τα εξώφυλλα που θέλουν να κάψουν [photos]

08.04.2017
Είναι μορφωμένες, είναι όμορφες και ασχολούνται με την πολιτική! Ο λόγος για τις πιο σέξι κυρίες που σχετίζονται με τα πολιτικά δρώμενα και οι οποίες έφεραν έναν άλλον αέρα στα ανδροκρατούμενα κοινοβουλευτικά έδρανα.

Όλες ασχολήθηκαν με τα κοινά, άλλες άφησαν πίσω τους έργο, άλλες όχι. Καμιά τους όμως δεν απαρνήθηκε τη θηλυκή της πλευρά. Άλλες έχουν ασχοληθεί ευθέως με την πολιτική και άλλες μέσω των συζύγων τους. Τι σκελετούς κρύβουν αυτές οι καλλονές στην ντουλάπα τους;

Διαβάστε ακόμη: 20 κυρίες «βράχοι: Τι κάνουν πίσω από τον σύζυγό τους [photos]

Η Μελάνια Τραμπ έκανε σέξι ολόγυμνες φωτογραφήσεις, οι οποίες διέρρευσαν στον Τύπο και απειλούν την προεκλογική εκστρατεία του συζύγου της, Ντόναλντ Τραμπ. Η Μελάνια πόζαρε όταν ήταν 25 ετών για το γαλλικό περιοδικό Max. Που να ξέρει ότι δύο χρόνια μετά θα γνωρίσει τον Αμερικάνο μεγιστάνα;

Η περίπτωση της Κάρλα Μπρούνι είναι πιο απλή. Υπήρξε μοντέλο και έκανε καριέρα με τις σέξι πόζες της, κάποιες από τις οποίες ασφαλώς θα ήθελε να εξαφανίσει όταν έγινε πρώτη κυρία της Γαλλίας.

Εμείς βρήκαμε 15 κυρίες της πολιτικής σκηνής, που όλο και κάποια φωτογραφία τους θέλουν να εξαφανίσουν από το διαδίκτυο!

Διαβάστε ακόμη: Σάλος με τις γυμνές φωτογραφίες της γυναίκας του Ντόναλντ Τραμπ! [photos+vds]