Αποκάλυψη: Το prive πάρτι του Ντι Κάπριο στη Μύκονο και ποιοι συμμετείχαν [photos]

19.08.2016
Η κορυφαία, ίσως, κοσμική είδηση του φετινού καλοκαιριού ήταν η παρουσία του χολιγουντιανού σουπερστάρ Λεονάρντο Ντικάπριο στη Μύκονο. Έφαγε καλαμαράκια, ήπιε τον φραπέ του και χόρεψε λάτιν τσιφτετέλι με την αγαπημένη του, Νίνα Αγκντάλ στη συναυλία του Ρέμου στο Nammos.

Αυτό που δεν ξέραμε, και το διαβάσαμε σε δημοσίευμα του Ciao, είναι ότι ο Ντι Κάπριο και η αγαπημένη του, με την παρέα τους, διασκέδασαν σε prive party στην Villa Allegria στο Καλό Λιβάδι.

Υπό συνθήκες άκρας εχεμύθειας - διάσημοι καλεσμένοι!

Οικοδεσπότες του πάρτι ήταν ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας από το Σικάγο, George Bousis, που έχει καταφέρει να μπει στη λίστα Forbes στην κατηγορία των κάτω των 30, και ο αδελφός του, ηθοποιός Evangelo Bousis.

Ήταν οι άνθρωποι που οργάνωσαν τα πάντα και φρόντισαν ο διάσημος ηθοποιός και οι καλεσμένοι τους να διασκεδάσουν μέχρι πρωίας υπό τους ρυθμούς του διάσημου Dj AfroJack.

Στο πάρτι παρευρέθηκαν επίσης ο Πάρις Κασιδόκωστας με την Τάμτα, ο δημοφιλής dj Johnny Gerontakis και πολλά άλλα ηχηρά ονόματα του διεθνούς jet set.

A photo posted by Tamta (@officialtamta) on


Όλα βέβαια έγιναν υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας και οι καλεσμένοι ενημερώθηκαν προσωπικά, με την παράκληση να μην διαρρεύσει καμία λεπτομέρεια για το πάρτι στο Καλό Λιβάδι.

Η βίλα της Χαράς - Villa Allegria

Η Villa Allegria, όπως διαβάζουμε στο mykonostopvillas.com, βρίσκεται στον Καλαφάτη σε ένα οικόπεδο 7 στρεμμάτων με θέα σε τρεις από τις τοπ παραλίες του νησιού, στο Καλό Λιβάδι, την Αγία Αννα και τον Καλαφάτη. Πρόκειται για μια χλιδάτη βίλα στο παραδοσιακό στιλ των Κυκλάδων εξοπλισμένη με όλα τα τελευταία τεχνολογικά συστήματα. Η βίλα είναι 1.000 τετραγωνικών, διαθέτει 9 κρεβατοκάμαρες, πισίνα 22 μέτρων, υδρομασάζ, τζακούζι, μπαρ, μπάρμπεκιου και άλλες παρόμοιες πολυτέλειες.

Διαβάστε για τους οικοδεσπότες τα αδέρφια Bousis στην επόμενη σελίδα...

Ο 28χρονος George Bousis, επιλέχθηκε από το Forbes το 2015 για να μπει στη λίστα των επίλεκτων επιχειρηματιών κάτω των 30 ετών. Μάλιστα, το περιοδικό τον χαρακτηρίζει ως έναν από τους πολλά υποσχόμενους νέους επιχειρηματίες, οι οποίοι φτιάχνουν επιχειρήσεις που επικεντρώνονται στο να καταφέρνεις να διαχειρίζεσαι τη μέρα σου μέσα από ένα smartphone. Ιδρυτής και Διευθύνων σύμβουλος της Raise, μιας start up η οποία φτιάχνει gift cards τις οποίες μπορείς να αγοράσεις και να χαρίσεις μέσω κινητών.

Ο Evangelo Bousis, πάλι, είναι ηθοποιός. Εχει πρωταγωνιστήσει στο «To μυστικό της Μέσι» (2012), στο «Second Act» (2014) και στο «Baked in Brooklyn» (2016).

Cliff Hanger 🇬🇷❤🌊 #IslandLife 📸@peter_dundas

A photo posted by Evangelo Bousis (@evbousis) on