Η Άνιστον, η νεκρή μαμά της και οι... στάχτες της

22.08.2016
Λίγο μακάβριο ως ιδέα, όμως οι αποκαλύψεις πρόσφατου δημιοσιεύματος δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια παρερμηνείας.

Τον περασμένο Ιούνιο πέθανε η μητέρα της Τζένιφερ Άνιστον, και φάνηκε πως τις τελευταίες μέρες της ζωής της, είχε την ευκαιρία να τα "ξαναβρεϊ' με τη διάσημη κόρη της, με την οποία οι σχέσεις τους είχαν ψυχρανθεί κατά πολύ τα τελευταία 10 χρόνια.

Η 47χρονη σταρ είχε αναλάβει την κηδεία της Ντέμπι Ρόου, η οποία αν και "παράξενη" για πολλούς υπήρξε αξιοπρεπέστατη. Να όμως που κάπου "σκαλώνει" το όλο πράγμα καθώς δημοσίευμα του περιοδικού "In Touch Weekly" αναφέρει πως ακόμη και σήμερα, δυο μήνες μετά, η Τζεν δεν έχει παραλάβει τις στάχτες της μητέρας της.

Πηγή του αμερικανικού δημοσιεύματος εξηγεί τι συνέβη στην κηδεία. «Την ρώτησαν αν θέλει τις στάχτες και είπε 'όχι'. Κάποιος μάλιστα είπε ότι η Τζεν δεν τις πήρε γιατί το θέαμα είναι μακάβριο και καθόλου του στυλ της».

Λέγεται μάλιστα ότι η αντίδραση της 47χρονης ενόχλησε τους δικούς της «Όλοι ξέραμε ότι η Τζεν και η Νάνσι δεν είχαν μια σχέση κόρης -μητέρας. Η Τζεν ήταν η κόρη που πάντα έλειπε και από ό,τι φαίνεται ακόμα και μετά το θάνατο δεν θέλει τη μητέρα της στα πόδια της», συμπληρώνει η ίδιά -ανώνυμη- πηγή.