Ελληνίδα τραγουδίστρια εξομολογείται: «Μετά τη γέννηση του γιου μου ήμουν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση» [photo]

23.08.2016
Η γνωστή τραγουδίστρια έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από την συμμετοχή της στο «Fame Story», ενώ το 2006 εκπροσώπησε την Κύπρο στη Eurovision. Η ίδια παραχώρησε μια συνέντευξη όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά την γέννηση του γιου της.

Ο λόγος για την Αννέτ Αρτάνι η οποία εξομολογείται στο Down Town: «Εδικά τους πρώτους μήνες, ήταν ένα πολύ δύσκολο διάστημα για μένα. Ακόμα και πριν λίγο καιρό, υπήρχαν στιγμές που έκλαιγα ασταμάτητα μπροστά του και ο ίδιος, βούρκωνε που με έβλεπε. Έπρεπε να βρω τρόπους να ξεπεράσω όλο αυτό που μου συνέβαινε, για να μπορέσω να του μεταδώσω μόνο τα όμορφα συναισθήματα και τη θετικότητα που πρέπει να παίρνουν τα μωρά από τους γονείς τους, τουλάχιστον όταν βρίσκονται σε μια τόσο τρυφερή ηλικία.

Λίγο μετά τη γέννηση του γιου μου, είχα αρχίσει να πιάνω τον εαυτό μου σε μια πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ όλο αυτό και δεν γνώριζα καν από πού μπορεί να πηγάζει. Το πρώτο διάστημα η μητέρα μου ήταν στο πλευρό μου.Στη συνέχεια, όμως, λόγω του ότι έπρεπε να φύγει από την Αμερική και να επιστρέψει στην Ελλάδα, είχα βρεθεί ολομόναχη σ’ ένα σπίτι μ’ ένα παιδί στην αγκαλιά. Ένιωθα πως δεν θα είχα κανένα δικό μου άνθρωπο δίπλα μου να με στηρίξει».

Όσο για την σχέση της με τον πατέρα του παιδιού της: «Με τον Τζοβάνι δεν ήμασταν παντρεμένοι. Αγωνίστηκα πάρα πολύ μέχρι να καταλήξω σε μια οριστική απόφαση για το τι θα ήταν πιο σωστό να κάνω μαζί του. Του είχα πει πως δεν υπήρχε κανένας λόγος να τον έχω πια στη ζωή μου και πως η συμβίωση μαζί του, θα μου έκανε κακό. Τελικά, του ζήτησα να φύγει, λέγοντάς του πως αυτό θα ήταν το πιο σωστό και για τους δυο».