Η Κιμ Καρντάσιαν μιλά ανοιχτά για την ψωρίαση -Και τη δείχνει [photos]

02.09.2016
Δεν έχει κρύψει ποτέ το πρόβλημά της η σύζυγος του Κάνιε Γουεστ όμως πρώτη φορά δείχνει και τα... πειστήρια.

Η Κιμ Καρντάσιαν πάσχει από ψωρίαση, την οποία έχει κληρονομίσει από τη μητέρα της, Κρις Τζένερ, όπως έχει παραδεχτεί η ίδια στο παρελθόν.

Διαγνώστηκε πρώτη φορά το 2010 και, όπως αποκάλυψε πρόσφατα, άρχισε να μην προσπαθεί τόσο πολύ να κρύψει τα σημάδια.

«Δεν προσπαθώ καν πλέον τόσο πολύ να τα καλύψω. Μερικές φορές νιώθω πως είναι κάτι σαν το μεγάλο μου ελάττωμα και όλοι το γνωρίζουν, οπότε γιατί να το καλύπτω; Έχω ψωρίαση, δεν υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω γι’ αυτό οπότε δεν υπάρχει λόγος να αισθάνομαι άβολα. Οπότε για να νιώσω καλύτερα εκθέτω όλες μου τις ανασφάλειες πριν ξεκινήσω μια φωτογράφιση με την ελπίδα πως κανείς δεν θα εστιάσει σε αυτό» έγραψε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα της KimKardashianWest.com

Και κατόπιν εξήγησε: «Όλοι όσοι έχουν ψωρίαση έχουν διαφορετικά συμπτώματα, μερικές φορές οι εξάρσεις έχουν φαγούρα, άλλες φορές μοιάζει σαν να βγάζεις λέπια. Στην περίπτωσή μου η έξαρση έρχεται αραιά και που για διάφορους λόγους. Εννοείται πως πάντα ελπίζω σε μια θεραπεία, αλλά στο μεσοδιάστημα, μαθαίνω απλώς να το δέχομαι ως κομμάτι αυτού που είμαι».

Στο σάιτ πόσταρε επίσης τη φωτογραφία αυτή τονίζοντας ότι έτσι [κάτω] ήταν τα πόδια της σε φωτογράφηση πριν το τελικό ρετούς.

Πάντως η Κιμ δεν είναι η μόνη διάσημη που έχει ψωριαση και δεν το κρύβει. Κάνε κλικ στον σύνδεσμο και δες.