Μπραντζελίνα : 4 γάμοι, 4 διαζύγια και πολλά κρυμμένα μυστικά [photos]

21.09.2016
Ακόμη ο σάλος από τον χωρισμό του διάσημου ζεύγους δεν έχει ηρεμήσει και ενώ περιμένουμε εξελίξεις -που φαίνεται ότι θα έρθουν καταιγιστικές- ανατρέχουμε στους γάμους και τους χωρισμούς των βασικών "πρωταγωνιστών" του "φρέσκου σίριαλ".

Το διαζύγιο με τον Μπραντ Πιτ θα είναι το τρίτο για την Αντζελίνα Τζολί και το δεύτερο για τον ίδιο.

Ο πρώτος γάμος της Τζολί ήταν με τον συνάδελφό της, ηθοποιό Τζόνι Λι Μίλερ [φωτό κάτω] το 1996. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας "Hackers" στην οποία συμπρωταγωνιστούσαν και παντρεύτηκαν ύστερα από μόλις 6 μήνες σχέσης.

Στον γάμο αυτό η Αντζελίνα -21ός ετών τότε- φορούσε μαύρο δερμάτινο παντελόνι και ένα Τ-Shirt με το όνομα του αγαπημένου της γραμμένο με το δικό της αίμα! "Είναι ο άντρας σου. Πρόκειται να τον παντρευτείς", είχε πει τότε στους New York Times. "Μπορείς να θυσιάσεις λίγο [αίμα] για να το κάνεις πολύ ξεχωριστό.

Το ζευγάρι χώρισε το 1997 και το διαζύγιό τους επισημοποιήθηκε το 1999 με τους δυο τους να διατηρούν μια πολύ καλή φιλική σχέση μέχρι σήμερα.

Δεύτερος γάμος για την Αντζελίνα το 2000 με τον Μπίλι Μπομπ Θόρντον, επίσης ηθοποιό και 20 χρόνια μεγαλύτερό της. Για την ιστορία, όταν γνωρίστηκαν, στα γυρίσματα της ταινίας Pushing Tin όπου συμπρωταγωνιστούσαν, ο Θόρντον ήταν αρραβωνιασμένος με τη Λόρα Ντερν.

Οι δυο τους κλέφτηκαν ύστερα από ένα σύντομο ειδύλλιο δύο μηνών και πήγαν να παντρευτούν -πού αλλού;- στο Λας Βέγκας και συγκεκριμένα στο παρεκλήσι Little Church of the West, όπου η νύφη φορούσε τζιν... [φωτό επάνω]

Η σχέση τους συζητήθηκε πολύ για τις ακραίες εκφράσεις του έρωτά τους, μεταξύ άλλων. Η συνήθειά τους, για παράδειγμα να έχουν ένα φυλαχτό με το αίμα του άλλου στον κόρφο τους, έχει μείνει στην ιστορία.

Ο χωρισμός ήρθε το 2002 λίγο αφού η Τζολί υιοθέτησε τον πρώτο γιο της, Μάντοξ.

"Ξαφνιάστηκα κι εγώ", είχε παραδεχτεί η Αντζελίνα στη Vogue το 2004. "Νομίζω ότι μια μέρα απλά δεν είχμε τίποτα κοινό. Και είναι τρομακτικό αλά, νομίζω ότι μπορεί να συμβεί όταν εμπλέκεσαι σε μια σχέση αλλά δεν γνωρίζεις τον εαυτό σου ακόμη".

Και βέβαια, το τρίτο στεφάνι με τον Μπραντ Πιτ το 2014, ύστερα από 9 χρόνια σχέσης και 6 παιδιά [τρία βιολογικά και τρία υιοθετημένα]. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στο κτήμα τους στη Νότια Γαλλία ενώπιων των παιδιών τους και 16 πολύ δικών τους ανθρώπων ακόμη.

Ένας μεγάλος έρωτας με "βαρύγδουπες" δηλώσεις και από τις δυο πλευρές. Έξι παιδιά που μεγαλώνουν με έναν τρόπο που δέχτηκε πολλή αρνητική κριτική, μια απίστευτη περιουσία και ένα τεράστιο φιλανθρωπικό και ανθρωπιστικό έργο που δυο χρόνια μετά βρίσκονται μετέωρα. Σίγουρα όμως αναμένονται εξελίξεις.

Διάβασε τα τελευταία νέα ΕΔΩ κι ΕΔΩ

Βέβαια υπάρχει ακόμη ένα στεφάνι που οφείλουμε να θυμηθούμε. Το τέταρτο

Η Τζένιφερ Άνιστον και ο Μπραντ Πιτ παντρεύτηκαν το 2000 και αποτέλεσαν για 4,5 χρόνια το "χρυσό ζευγάρι" της παγκόσμιας σόουμπιζ. Και ύστερα ήρθε η Αντζελίνα και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.