850 δολάρια την ώρα στη δικηγόρο των σταρ η Αντζελίνα Τζολί

21.09.2016
Ζήτησε διαζύγιο η διάσημη ηθοποιός και φροντίζει να προετοιμαστεί κατάλληλα για την επόμενη σελίδα που μόνο ευχάριστη δεν μπορεί να είναι, προσλαμβάνοντας το πιο "βαρύ πυροβολικό".

Πρόκειται για τη Λόρα Άλιστον Γουόσερ, η οποία σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Independent, ησπάνια εκπροσωπεί πελάτες με περιουσία κάτω των 10 εκατ. δολαρίων και χρεώνει 850 δολάρια την ώρα για τις υπηρεσίες της!

Τζένιφερ Γκάρνερ, Ράιαν Ρέινολντς, Άστον Κούτσερ, Κιμ Καρντάσιαν, Χάιντι Κλουμ, Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Τζόνι Ντεπ... Και αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους διάσημους πελάτες της 48χρονης δικηγόρου σταρ, χωρισμένης με δυο παιδιά από δυο διαφορετικούς άντρες η ίδια.

Για την ιστορία η Γουόσερ χρεώνει $850 την ώρα [δηλαδή τα 45 λεπτά, καθαρά] για τις υπηρεσίες της. €762, για να ξέρουμε ακριβώς για τι μιλάμε.

Πάντως, αν κρίνουμε πάντως από το γεγονός ότι δεν υπάρχει κοινή ανακοίνωση του ζεύγους για το διαζύγιο μπορούμε να συμπεράνουμε ότι δεν πρόκειται για έναν φιλικό χωρισμό πυο έχει "δρόμο" μπροστά του. Αναμένουμε. Είμαστε μόνο στην αρχή.