15 προγαμιαία συμβόλαια - Διεκδικούν μέχρι και τα ενθέματα σιλικόνης! [photos]

14.12.2016
Στον πλανήτη Χόλιγουντ ένας γάμος είναι πρώτα και πάνω από όλα ένα συμβόλαιο. Χέρι χέρι με την αύξηση των διαζυγίων και τις ιλλιγιώδεις περιουσίες των σταρς πάνε οι προγαμιαίες οικονομικές συμφωνίες!

Στον κόσμο των διάσημων τα προγαμιαία συμβόλαια είναι κάτι πολύ φυσικό. Και οι δύο πλευρές - που συνήθως έχουν πολλά χρήματα και ακίνητα - πρέπει να προστατευθούν. Οι λέξεις «απιστία», «ναρκωτικά» και «παιδιά» είναι αυτές που εξετάζονται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Όσο πιο εκκεντρικοί και παράξενοι είναι οι celebrities, τόσο πιο περίεργους όρους βάζουν στα προγαμιαία συμβόλαιά τους. Και όσες περισσότερες φορές έχουν... χωρίσει, τόσο πιο έμπειροι γίνονται! Το πιο σοκαριστικό όμως δεν είναι τα λεφτά που αναφέρονται, αλλά οι λεπτομέρειες γύρω από τον τρόπο με τον οποίο «δένουν» ο ένας συμβαλλόμενος τον άλλο.

Αναφορικά με το πολύκροτο διαζύγιο Τζολί-Πιτ, η συμφωνία αξίας 425 εκατομμυρίων δολαρίων, έγινε κάτω από έντονο πρέσινγκ, αφού σύμφωνα με τo radaronline έπρεπε να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε αν κάποια στιγμή χωρίσει το ζεύγος, να προστατευτούν τα έξι τους παιδιά. Αν ο Μπραντ Πιτ απατήσει την Αντζελίνα Τζολί, ενώ είναι ακόμα παντρεμένοι, τότε η πλήρης κηδεμονία των έξι τους παιδιών, περνά στην 38χρονη ηθοποιό, σε περίπτωση διαζυγίου.

Στο προγαμιαίο συμβόλαιο, Μπραντ και Αντζελίνα φρόντισαν να μεριμνήσουν (εκτός από τα παιδιά τους), και για τα ορφανά κάθε χώρας από την οποία υιοθέτησαν τα θετά τους παιδιά (Βιετνάμ, Καμπότζη, Αιθιοπία). Τέλος, η συμφωνία προβλέπει και ένα ποσό που θα χρηματοδοτεί έρευνες θεραπείας του καρκίνου, λόγω της προσωπικής εμπειρίας της Τζολί, η οποία έχασε στο παρελθόν τη μητέρα της, ενώ υπεβλήθη και η ίδια σε διπλή μαστεκτομή.