Ξαφνικός χωρισμός και για τη Ναόμι Γουάτς -Η μεγάλη διαφορά από την Αντζελίνα

27.09.2016
Λίγες μέρες μετά την είδηση για το πολύκροτο διαζύγιο των Μπραντζελίνα μαθαίνουμε για ακόμη έναν χωρισμό που δεν περιμέναμε. Μόνο που εδώ υπάρχει μια σημαντική διαφορά.

Η Ναόμι Γουάτς και ο Λιβ Σράιμπερ ήταν ζευγάρι τα τελευταία 11 χρόνια και χωρίς να έχουν παντρευτεί ποτέ έχουν μαζί δυο γιους, τον 9χρονο Αλεξάντερ και τον 7χρονο Σάμιουελ. Το ζευγάρι, που στις αρχές του μήνα είχε κάνει κοινή εμφάνιση στο Φεσιβάλ Βενετίας, αποφάσισε να χωρίσει και εξέδωσε κοινή ανακοίνωση σχετικά.

"Τους τελευταίους μήνες καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι ο καλύτερος τρόπος για να προχωρήσουμε μπροστά ως οικογένεια είναι να χωρίσουμε εμείς ως ζευγάρι. Ανυπομονούμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας μαζί με μεγάλη αγάπη, σεβασμό και φιλία στην καρδιά μας καθώς θα εξερευνούμε αυτή τη νέα φάση στη σχέση μας. Καθώς αντιλαμβανόμαστε την περιέργεια αλλά και τη συμπαράστασή σας, θα θέλαμε να ζητήσουμε από τον Τύπο να σκεφτεί καλά τα παιδιά μας και να σεβαστεί το δικαιώμά τους στην ιδιωτική ζωή".

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο τους ζουν ήδη χωριστά αρκετό καιρό αλλά παραμένουν πολύ κοντά μεταξύ τους.

Και εκεί ακριβώς εντοπίζεται και η διαφορά αυτού του χωρισμού από εκείνον των Μπραντζελίνα [φωτό κάτω] οι οποίοι εξέδωσαν χωριστές ανακοινώσεις και όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση.

Με την αφορμή αυτού του χωρισμού κάνε κλικ στον σύνδεσμο και θυμίσου ακόμη 15 ζευγάρια που νομίζαμε ότι δεν θα χωρίσουν ποτέ, αλλά... χώρισαν