Σε κακή κατάσταση η Κιμ Καρντάσιαν -Τη λήστεψαν με το πιστόλι στον κρόταφο

03.10.2016
Νύχτα τρόμου φαίνεται ότι έζησε η 34χρονη ριάλιτι στο δωμάτιο τουξενοδοχείου όπου διέμενε στο Παρίσι, καθώς, όπως ανακοίνωσε επίσημα ο εκπρόσωπός της δέχτηκε ένοπλη επίθεση.

Η Κιμ Καρντάσιαν βρίσκεται αυτές τις μέρες στο Παρίσι με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της με σκοπό να παρακολουθήσουν την Εβδομάδα Μόδας όπου πραγματοποιείται εκεί.

Αφού παρακολούθησε τα σόου των Balenciaga, Givenchy και την παρουρίαση του Siran στο Hotel Plaza Athenee το βράδυ της Κυριακής, επέστρεψε στο δωμάτιό της κάπου ανάμεσα στις 3 με 4 τα ξημερώματα και ήρθε αντιμέτωπη με δύο άντρες ντυμένους με στολές αστυνομικών, οι οποίοι της επιτέθηκαν.

"Η Κιμ Καρντάσιαν Γουεστ δέχτηκε επίθεση από μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε στο Παρίσι από δύο ένοπλους άντρες ντυμένους με στολές αστυνομικών. Είναι άσχημα ταραγμένη, αλλά σωματικά σώα και αβλαβής", διαβάζουμε στην ανακοίνωση του εκπροσώπου της σταρ ενώ την ίδια στιγμή, εκπρόσωποι του ξενοδοχείου The Peninsula Hotel όπου διαμένει όλη η οικογένεια δηλώνουν στην DailyMail ότι "το ξενοδοχείο δεν έχει καμμία γνώση για κάποιο περιστατικό που αφορά ένοικό της να δέχεται επίθεση μέσα στο δωμάτιό του".

Πληροφορίες που θέλουν τους ληστές να απέσπασαν από την Κιμ κοσμήματα αξίας εκατομμυρίων δολλαρίων δεν έχουν επιβεβαιωθεί

Όσο για τον Κάνιε Γουεστ, σύζυγο της Κιμ; Εκείνος σταμάτησε το σόου του στο Meadows Festival στο Κουινς, λέγοντας στο κοινό "Συγνώμη, οικογενειακό επείγον περιστατικό. Πρέπει να σταματήσω το σόου".

Περιμένουμε επιπλέον πληροφορίες