Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της επίθεσης που δέχτηκε η Κιμ Καρντάσιαν -Νύχτα τρόμου

04.10.2016
Ακόμη δεν έχει συνέλθει η 34χρονη ριάλιτι σταρ από το απίστευτο περιστατικό που της συνέβη μέσα στο δωμάτιο του πολυτελούς διαμερίσματος όπου διέμενε στο Παρίσι πριν από δυο μέρες. Αν ισχύουν τα όσα μαθαίνουμε σήμερα, δεν έχει και άδικο!

Οι νέες πληροφορίες που δημοσιεύει σήμερα το ΤΜΖ σχετικά με την επίθεση που δέχτηκε η Κιμ Καρντάσιαν την ώρα που κοιμόταν του καλού καιρού σοκάρουν πραγματικά.

Η Κιμ κοιμόταν στο κρεβάτι της στον πάνω όροφο της διόροφης πολυτελούς μεζονέτας όπου διέμενε στο Παρίσι, φορώντας μια μόνο ρόμπα. Ήταν περίπου 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας όταν άκουσε τους ληστές να ανεβαίνουν τα σκαλιά. Πήρε το τηλέφωνο και προσπάθησε να τηλεφωνήσει στον σωματοφύλακά της όμως πριν προλάβει να ολοκληρώσει το νούμερο, της το άρπαξαν από τα χέρια και την τράβηξαν με βία από το κρεβάτι.

Οι 5 άντρες που της επιτέθηκαν ήταν ντυμένοι με στολές αστυνομικών και μάσκες. Την έδεσαν χειροπόδαρα μέσα στην μπανιέρα, σφράγισαν το στόμα της με κολλητική ταινία και ανενόχλητοι απέσπασαν κοσμήματα αξίας εκατομμυρίων δολαρίων. Η Κιμ φοβήθηκε ότι θα τη βιάσουν και φώναζε να τη λυπηθούν, ενώ τους θύμιζε ότι ήταν μητέρα δυο ανήλικων παιδιών.

Και ενώ εκείνη ζούσε τον απόλυτο τρόμο, η κολλητή της φίλη αναλάμβανε δράση.

Η στυλίστρια και φίλη των Καρντάσιαν για πολλά χρόνια, Σιμόν Χαρούς (Simone Harouche) [φωτό επάνω] η οποία κοιμόταν στο δωμάτιο στον κάτω όροφο, κατάφερε να ξεγλιστρήσει χωρίς να την πάρουν είδηση οι εισβολείς και να κλειδωθεί στο μπάνιο με το τηλέφωνό της, με τον οποίο κάλεσε τον σωματοφύλακα της Κιμ Πασκάλ Ντουβιέ. Ο Ντουβιέ εκείνη την ώρα βρισκόταν μαζί με την Κόρτνεϊ και την Κένταλ στο νάιτκλαμπ Arc πολύ κοντά στο διαμέρισμα.

Στο μεταξύ, πηγή του People, μεταφέρει ότι οι Κιμ κατάφερε να ελευθερώσει τους καρπούς της, ενώ σύμφωνα με άλλλη πηγή, αφού ελευθερώθηκε βγήκε στο μπαλκόνι και άρχισε να φωνάζει. Τις φωνές της άκουσε και η φίλη της, Χαρούς και έκανε στη συνέχεια το τηλεφώνημα...

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, η Κιμ είπε στην αστυνομία που ερευνά την υπόθεση ότι οι εισβολείς μιλούσαν γαλλικά και δεν μπορούσε να τους καταλάβει. Στη σκηνή επικρατούσε το χάος, όμως, αυτό που μπόρεσε να μισοκαταλάβει ήταν η λέξη "δαχτυλίδι" που επαναλάμβαναν διαρκώς και κατάλαβε ότι έψαχναν συγκεκριμένα για το μονόπτερο 20 καρατίων Lorraine Schwartz δαχτυλίδι που της είχε χαρίσει ο σύζυγός της, Κάνιε Γουεστ.

Εκείνη είπε στους άντρες που είχαν μπει στο κτίριο κρατώντας τον θυρωρό με την απειλή όπλου ακριβώς πού είχε αφήσει το δαχτυλίδι, που λέγεται ότι αξίζει περί τα €4 εκατομμύρια και το πήραν. Οι άντρες διέφυγαν με ενοικιασμένα ποδήλατα που βρίσκεις σε όλη την πόλη δυο λεπτά πριν επιστρέψει στο σημείο ο σωματοφύλακας της Κιμ, ο οποίος ακόμη δεν μπορεί να συγχωρήσει τον εαυτό του και έχει ορκιστεί ότι όποιοι κι αν είναι... θα τους πιάσει.

Σε αυτό το σημείο, και ενώ ακόμη η Κιμ, που έφυγε άρον άρον από το Παρίσι, δεν έχει μιλήσει δημόσια για την τρομακτική εμπειρία της, να υπογραμμίσουμε ότι δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι πρόκειται για "δουλειά εκ των έσω"... Θα δείξει