Άννα Παναγιωτοπούλου αποκαλύπτει: «Το όνειρο ζωής μου ήταν να γίνω σκουπιδιάρα» [vds]

05.10.2016
Η πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης και έχει κάνει μεγάλες επιτυχίες στο θέατρο. Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και προχώρησε σε μία εκ βαθέων συνέντευξη.

Ο λόγος για την Άννα Παναγιωτοπούλου η οποία μίλησε για την επαγγελματική της πορεία: «Με τους ηθοποιούς γίνεται ότι γίνεται και στα υπόλοιπα επαγγέλματα. Βέβαια, το μόνο θετικό της δικής μου δουλειάς είναι ότι ο κόσμος ακόμα πάει στο θέατρο. Πάντα ο κόσμος στήριζε το θέατρο, γιατί το θέατρο σε ανακουφίζει».

Και συνέχισε αποκαλύπτοντας: «Εγώ γεννήθηκα με την ιδέα ότι θα κάνω θέατρο. Το πρώτο μου επάγγελμα ήταν σκουπιδιάρα και μετά θέατρο, δεν είχα άλλο. Το όνειρο της ζωής μου ήταν να γίνω σκουπιδιάρα. Ήμουν πολύ μικρή και επειδή στο σπίτι δεν με άφηναν καθόλου να ασχολούμαι με τα κουζινικά, δηλαδή δεν πλησίαζα την κουζίνα. Έμενα τότε στην Ι. Δροσοπούλου, που ήταν όλο νεοκλασικά, ήταν μια μαγική γειτονιά, και πέρναγε μία και σκούπιζε, που ήταν του Δήμου. Κι έλεγα “εγώ θα γίνω σκουπιδιάρα και θα έχω μια σκούπα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Να σκουπίζω…”. Τέτοιου είδους αντίδραση ήταν αυτή. Και μετά ηθοποιός, δεν είχα άλλο».

Δείτε απόσπασμα από την εκπομπή: