24 ετών και κόρη διάσημων ηθοποιών η νέα αγαπημένη του 56χρονου Σον Πεν [photos]

07.10.2016
Φουλ ερωτευμένος ο διάσημος ηθοποιός. Μετά τον χωρισμό του από τη Σαρλίζ Θερόν, ο Πεν βρήκε ξανά τον έρωτα και τον... ταξίδεψε στη Χαβάη.

Ο Σον Πεν και η Σαρλίζ Θερόν χώρισαν το καλοκαίρι του 2015 ύστερα από 18 μήνες σχέσης και σχέδια μέχρι και για γάμο. Σήμερα, ο 56χρονος σταρ είναι ξανά ερωτευμένος με μια συνάδελφό του, όμως κατά πολύ νεότερή του. 24 ετών, ξανθιά και κόρη ηθοποιών, που παρεμπιπτόντως έχουν την ίδια η λικία με τον Πεν.

Ο λόγος για τη Λέιλα Τζορτζ [φωτό επάνω] μοναχοκόρη του Βίνσεντ Ντ' Ονόφριο και της πρώτης του συζύγου, Γκρέτα Σκάκι [φωτό κάτω από συνεργασία τους όταν ήταν ζευγάρι]

Για την ιστορία Πεν και Σκάκι είναι συνομήλικοι ενώ ο Ντ' Ονόφριο είναι μόλις έναν χρόνο μεγαλύτερος, ενώ τα παιδιά του Πεν είναι 23 και 25 ετών. Οι δυο ερωτευμένοι απαθανατίστηκαν να φιλιούνται στη Χαβάη όπου βρίσκονται τις τελευταίες μέρες.

Η Λέιλα βέβαια τον έχει ποστάρει τον έρωτα ήδη στο Instagram χωρίς να το πάρει κανείς είδηση...

Οι δυο τους, προφανώς, συνεργάζονται σε μια δουλειά πρόσφατα από όπου και η φωτογραφία στο στούντιο επάνω. Κάτω, ακόμη μία φωτογραφία που πόσταρε η Λέιλα από τη Χαβάη. Μαζί με το ζεύγος και η φίλη της Λέιλα, Γκρέισι Ότο.

Ιδού και φωτογραφίες της αγαπημένης του Πεν με τον διάσημο πατέρα της, τότε και τώρα.