Άρης Λεμπεσόπουλος: Ζω με τον μισθό της γυναίκας μου από το 2007!

11.10.2016
Τον έχουμε αγαπήσει από πετυχημένες και μεγάλες τηλεοπτικές παραγωγές. Η τηλεόραση άλλωστε ήταν αυτή που τον έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό. Κι όμως, ο ηθοποιός όπως παραδέχεται έχει να δεχτεί πρόταση για την τηλεόραση από το 2007!

Ο λόγος για τον Άρη Λεμπεσόπουλο που γνωρίσαμε από την τηλεοπτική υπερπαραγωγή Αίθουσα του Θρόνου(1998-1999) μέσα από την οποία έγινε ευρέως γνωστός ενώ ακολούθησαν το Περί ανέμων και υδάτων, Ασθενείς και Οδοιπόροι, Επιφάνεια, Μυστικά και Λάθη.

Όπως παραδέχεται σήμερα ο ηθοποιός η κρίση έχει πλήξει και τον ίδιο ενώ υπάρχουν και διαστήματα που δεν έχει καθόλου δουλειά και ζει με τον μισθό της συζύγου του κι είναι ανασφάλιστος με αποτέλεσμα να μην έχει ιατρική περίθαλψη.

Μιλώντας στην εφημερίδα Αγορά ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά:

Λόγω κρίσης, υπάρχουν διαστήματα κατά τα οποία δεν έχω δουλειά. Αναγκαστικά τότε ήμασταν με τον μισθό της συζύγου. Σε πιάνει κι ένα άγχος, γιατί ήμουν από τους ηθοποιούς που έκαναν τηλεόραση και την αγαπώ πολύ, αλλά από το 2007 και έπειτα δεν ξαναχτύπησε το τηλέφωνο για να δουλέψω σε σειρά. Η ενασχόλησή μου με το θέατρο είναι για ένα πολύ μικρό διάστημα, για τρεις μήνες. Πας να κάνεις και κάποιες εξετάσεις και σου λένε: «Είσαι ανασφάλιστος, κύριε».