Ξέσπασε η Αρναούτη: «8 μήνες ανέχτηκα πολλά! Θα πω αλήθειες που δεν...»

11.10.2016
Σχεδόν οκτώ μήνες έχουν περάσει από το μοιραίο τροχαίο όπου έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης και μπορεί μέχρι στιγμής να είχε περάσει κάποια πλάγια μηνύματα μέσα από τα προφίλ της στα social media, όμως, σήμερα ξέσπασε για πρώτη φορά και μίλησε ξεκάθαρα και μάλιστα με δύο αναρτήσεις της.

Αφορμή στάθηκε ένα άρθρο από το luben.tv που πόσταρε φίλη της στο προφίλ της στο Facebook με τον τίτλο «Μήπως το δημόσιο online λιντσάρισμα των δύο συνοδηγών του Παντελή Παντελίδη έχει παραγίνει;».

Ακολούθησαν σχόλια από φίλους της Μίνας κι εκείνη -για πρώτη φορά μετά από τόσους μήνες- ξέσπασε με το ακόλουθο post:

«Θέλω να μάθω γιατί δεν έφαγαν τον Ρουβά, τον Βέρτη και τον Καρρά; Τι σενάρια άρρωστα είναι αυτά; Μετά λένε δεν σέβεσαι τίποτα… Λες και σεβάστηκαν αυτοί την κατάσταση που ήμουν και είμαι».

Τώρα το απόγευμα ακολούθησε νέο μήνυμα της νεαρής κοπέλας, το οποίο είναι πιο ξεκάθαρο από ποτέ και δεν αφήνει περιθώρια για παρανοήσεις:

«Να αποσυρουν τις κοινοποιησεις που εκαναν να μας αποκαλουν βιζιτες και να μιλανε για δηθεν νταλαβερια εκπροσωπωντας την γνωμη καποιου αγνωστου αποστολεα σε ενα σημειωμα! Εκαναν τον κοσμο να μας σιχαινεται !Ναι, σε εσας μιλαω!!! 8 μηνες ανεχτηκα πολλα! Η υπομονη μου εχει εξαντληθει.. ειπα να προστατεψω την υστεροφημια του φιλου μου αλλα εγω δεν μπορω να ζησω με ψευδεις κατηγοριες.Ενα σας λεω μαζευτειτε γιατι για να αποδειξω την αθωοτητα μου θα πω και τις αληθειες που δεν λεγονται απο σεβασμο! Δειξτε σεβασμο επιτελους σε οτι περασα και τελος δεν εχει...κλειστε και το στομα του δημοσιογραφου που ζει εις βαρος μου γιατι δεν θα τα παμε καθολου καλα!»