Μάικλ Ντάγκλας: "Ο Βαλ Κίλμερ ΕΧΕΙ καρκίνο παρά τις αρνήσεις του"

31.10.2016
Οι φήμες που θέλουν τον κινηματογραφικό "Batman" να έχει χτυπηθεί από τον καρκίνο ακούγονται καιρό, όμως ο ίδιος της διαψεύδει. Τώρα έρχεται ο διάσημος φίλος του, επιζών ο ίδιος της επάρατης νόσου να τις επιβεβαιώσει.

Ο Βαλ Κίλμερ λέγεται ότι έχει διαγνωστεί με καρκίνο του λάρυγγα εδώ και 2 χρόνια, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί η φήμη, ενώ έχει ήδη υποβηθεί σε τραχειοστομία.

Ο ίδιος ο 56χρονος σταρ έχει επανειλημμένα διαψεύσει την είδηση περί καρκίνου, όμως παραδέχτηκε ότι υποβλήθηκε στις επεμβάσεις και ανάλογες θεραπείες, χωρίς όμως να μπει σε λεπτομέρειες σχετικά με τον λόγο που τον οδήγησε εκεί.

Να όμως που έρχεται ο Μάικλ Ντάγκλας να μιλήσει εκ μέρους του.

Στην εκπομπή Q & A με τον Τζόναθαν Ρος εμφανίστηκε ο Μάικλ Ντάγκλας και υπήρξε κάθετος: "Ναι, ο Βαλ έχει καρκίνο και τα πράγματα δεν φαίνονται πολύ καλά για εκείνον".

Οι δυο ηθοποιοί είχαν πρωταγωνιστήσει μαζί στην ταινία του 1996 "The Ghost And The Darkness" [φωτό επάνω] και ο Ντάγκλας υπήρξε σαφής απαντώντας στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου.

"Ο Βαλ είναι ένας υπέροχος τύπος που αντιμετωπίζει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα που είχα κι εγώ, αλλά τα πράγματα δεν δείχνουν τόσο καλά για εκείνον. Οι προσευχές μου είναι μαζί του. Γι' αυτό δεν είχατε νέα του τον τελευταίο καιρό", απάντησε ο Ντάγκλας σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun.

Μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει αντιδράσει επίσημα στην τοποθέτηση του Ντάγκλας, όμως αναμένουμε