Τεγιάνα Τέιλορ: Το νέο απίστευτο «σώμα» της μουσικής βιομηχανίας [photos+vds]

31.10.2016
Το πάλαι ποτέ «Flashdance» έχει νέα πρωταγωνίστρια, πιο fit, πιο επιθετική και πιο ταλαντούχα. Η 25χρονη Τεγιάνα Τέιλορ είναι το νέο καυτό «τυπάκι» της showbiz.

Η Τεγιάνα Τέιλορ είναι τραγουδίστρια, χορεύτρια, καλλιτέχνης και σύζυγος του NBAer Ίμαν Σάμπερτ, που παίζει στους Καβαλίερς. Μαζί έχουν και έναν γιο, το οποίο δεν μπορείς να πιστέψεις με τίποτα βλέποντας τους κοιλιακούς της. Είδωλά της η Γκρέις Τζόουνς, ο Μάικλ Τζάκσον, η Λορίν Χιλ και ο Στίβι Γουόντερ!

Γεννημένη στο Μπρονξ, η «γυαλιστερή» Τεγιάνα συνδυάζει ένα σκληρό παρουσιαστικό με ένα καλογυμνασμένο σώμα, που όμοιό του είχε καιρό να δει η αμερικάνικη showbiz. Και μάλιστα όπως ισχυρίζεται το ατού της είναι ότι είναι από πάνω έως κάτω φυσική! Για να μας εκνευρίσει περισσότερο ισχυρίζεται ότι δεν κάνει βάρη ή γυμναστική - παρά μόνο χορό. Τρώει μπέργκερ και τηγανητές πατάτες και 24 ώρες αφού γέννησε είχε σχηματισμένους κοιλιακούς!

Μαζί με τον σύζυγό της εμφανίστηκαν και στο προκλητικό βίντεο κλιπ του Κάνιε Γουέστ για το νέο του τραγούδι Fade, το οποίο βλέπουμε μόνο μέσω Tidal. Η Τεγιάνα είναι χρόνια υπό την «φροντίδα» του Κάνιε, μάλιστα έχει χορογραφήσει και κάποια βιντεοκλίπ της Μπιγιόνσε. Δικαίως όλοι μιλούν για εκείνη μετά τα VMA. Δείτε και το νέο της πρότζεκτ - όπου θα δίνει συμβολές για να γίνουμε όπως εκείνη: www.fade2fit.com.

Photo credit https://www.instagram.com/teyanataylor/

Χ.Τ.

Δείτε τα βίντεο: