Τι έκανε ο Γιώργος Λιάγκας μετά την ανακοίνωση του χωρισμού με τη Φαίη Σκορδά [photo]

06.11.2016
Η είδηση του χωρισμού του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά το Σάββατο άφησε άναυδους τους πάντες. Κανείς στην ελληνική showbiz δεν μπορεί να πιστέψει ότι το ζευγάρι μετά από συνολικά εννέα χρόνια κοινής πορείας αποφάσισε να λύσει την κοινή πορείς και το γάμο τους.

Στην κοινή τους ανακοίνωση τόνισαν ότι παραμένουν αγαπημένοι μιας και έχουν δυο υπέροχα παιδιά. Η Φαίη Σκορδά, λίγες ώρες μετά ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instragram μια φωτογραφία που φαίνονται τα πόδια τα δικά της και του γιου της.

Ο Γιώργος Λιάγκας, από την άλλη, προτίμησε να «σιωπήσει», αλλά μόνο μέχρι το βράδυ. Και αυτό γιατί γύρω στα μεσάνυχτα, είδαμε στο Instagram τον Γιώργο Λιάγκα να τρώει χαμογελαστός με τους συνεργάτες του, μετά την ολοκλήρωση της φωτογράφισης για το τηλεπαιχνίδι Lucky Room που κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες.

Chilling out after a great shooting of our new Game show (Lucky room) with George Liagas

A photo posted by Nick Kalis (@nkalis) on Nov 5, 2016 at 3:12pm PDT

Την φωτογραφία ανέβασε στο Instagram o Διευθυντής Προγράμματος του Antenna, Νίκος Καλής σχολιάζοντας πως χαλαρώνουν μετά από τα γυρίσματα της νέας εκπομπής του παρουσιαστή, που χαμογελάει κάπως αμήχανα.