Σκορδά: Το πρώτο σχόλιο για τον χωρισμό - «Δεν είναι κάτι χθεσινό - Είναι δύσκολο»!

07.11.2016
Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, ανακοίνωσαν από κοινού τον χωρισμό τους και όπως τόνισαν σε ανακοίνωσή τους θα τους ενώνουν για πάντα τα δύο τους αγόρια, ο Γιάννης και ο Δημήτρης.

Το πρωί της Δευτέρας 7/11, μετά την δημοσιοποίηση του χωρισμού τους, η οικοδέσποινα του «Πρω1νού» με ένα στενό τζιν παντελόνι και ένα πλατύ χαμόγελο, είπε την πρώτη «καλημέρα» στους τηλεθεατές.

Πλαισιωμένη από όλους τους συνεργάτες της, η Φαίη Σκορδά παρουσίασε τα βασικά θέματα της σημερινής εκπομπής, δίνοντας μια ανεπαίσθητη έμφαση στην φράση «Θετικές εξελίξεις», προλογίζοντας την στήλη της αστρολογίας.

«Έχουμε κάτι άλλο;» είπε στον σκηνοθέτη με νόημα, και συνέχισε λέγοντας ότι στην εκπομπή περιμένουν καλεσμένη τη Δούκισσα Νομικού. Κατόπιν, πέρασε εμφανώς αμήχανη σε διαφημίσεις.

Διαβάστε ακόμη: Λιάγκας: Τι είπε στη ραδιοφωνική του εκπομπή μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου!

Η όμορφη παρουσιάστρια προτίμησε στην έναρξη να μην κάνει κανένα σχόλιο για τον χωρισμό της με τον Γιώργο Λιάγκα.

Στη συνέχεια της εκπομπής λίγο πριν την στήλη της μαγειρικής η Φαίη μίλησε με συγκίνηση για το θέμα του χωρισμού.

«Είναι μια κατάσταση δύσκολη, δεν μπορώ να το αφήσω έτσι και να μην απαντήσω σε όλα τα μηνύματα.... θέλω να πω ότι τα παιδιά είναι πάνω από όλα... έχουμε δύο υπέροχα παιδιά που θα μας ενώνουν μια ζωή πρέπει να είμαστε δυνατοί.... Έλεγα στην αρχή της σεζόν ευτυχώς θα πάω στην εκπομπή.... παίρνω πολλή αγάπη και καταλαβαίνω ότι θέλετε να είστε δίπλα μου, μακάρι να μπορούσα να είμαι κι εγώ κοντά σας στις δυσκολες στιγμές - και να σας κρατούσα το χέρι. Το σημαντικό είναι να είμαστε γεροί και να είμαστε καλά για τα παιδιά μας.... Ήταν μια απόφαση ζωής που την πήραμε από κοινού. Δεν είναι κάτι χθεσινό. Το καταλαβαίνετε αυτό... Δεν μου αρέσει να εκμεταλλεύομαι το χρόνο της εκπομπής και να ανοίγουμε άλλα θέματα. Είμαστε καλά για τα παιδιά μας. Δεν είναι εύκολο. Δεν είναι καθόλου εύκολο. Προχωράς πάνω από όλα με ψυχραιμία και λογική. Προχωράμε.»