Βούρκωσε η Φαίη Σκορδά: Κατάθεση ψυχής on camera για το χωρισμό με το Λιάγκα

07.11.2016
Μπορεί στην έναρξη της εκπομπής της η Φαίη Σκορδά να έδειξε δυνατή και χαμογελαστή, αλλά φτάνοντας στη στήλη της μαγειρικής με την Αργυρώ Μπαρμπαρήγου στο πλευρό της, η Φαίη μίλησε!

Η Σκορδά, προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της, μίλησε με ειλικρίνεια στους τηλεθεατές για όσα βιώνει:

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Σκορδά- Λιάγκας: Οι 10 πιο ευτυχισμένες στιγμές της σχέσης τους

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μενεγάκη vs Σκορδά: Πώς εμφανίστηκαν μετά την ανακοίνωση του χωρισμού

«Καταλαβαίνετε ότι είναι μια κατάσταση που δεν είναι εύκολη. Είναι μια κατάσταση δύσκολη. Κι επειδή όλοι έρχονται και μου κρατάνε το χέρι και έχω δεχτεί χιλιάδες μηνύματα,θέλω να πως πως είδατε μια δήλωση που κάναμε από κοινού με το Γιώργο.

Κάποιοι που μας βλέπετε από το σπίτι που το έχετε περάσει, ξέρετε ότι είναι μια δύσκολη κατάσταση. Κάνουμε τα πάντα για να είναι τα παιδιά μας καλά, αυτή η αγάπη θα μας ενώνει για μια ολόκληρη ζωή, δεν είναι κάτι εύκολο, πρέπει να είμαστε δυνατοί.

Όταν ξεκινούσε η σεζόν έλεγα, ευτύχως θα πάω στην εκπομπή με τους ανθρώπους και τον κόσμο που με στηρίζει και σας ευχαριστώ για τα μηνύματα και μακάρι σε αντίστοιχη περίπτωση να μπορούσα να σας κρατήσω εγώ το χέρι.

Κάνουμε μια δουλειά που η φύση της είναι να είναι χαρούμενη και αισιόδοξη, πρέπει να είμαστε καλά για τα παιδιά μας. Είναι μια απόφαση ζωής που από κοινού την πήραμε.

Δε είναι κάτι χτεσινό, δεν είναι απόφαση που πήραμε την Παρασκευή για την Τετάρτη, δεν θέλω να το προχωρήσω, μέχρι εκεί, είμα καλά για τα παιδιά μας και αυτό είναι πάνω απ' όλα και γι' αυτό προχωράς με αγάπη, ψυχραιμία και λογική.

Δεν μπορώ να το συζητάω κάθε μέρα, με ενοχλεί να το συζητάω κάθε μέρα, θέλω να είμαι ήρεμη και εδώ και μέσα στο σπίτι για τα παιδιά μας, δεν είναι εύκολο».

Η δε Αργυρώ, έκανε μια ζεστή αγκαλιά τη Φαίη και τόνισε:

«Μ' αρέσει ο τρόπος που το χειριστήκατε με το Γιώργο για τα παιδιά σας κυρίως».