Πρεμιέρα Καρρά-Σφακιανάκη: Τα «παρατράγουδα» για τον Παντελίδη & η ερμηνεία του Ρέμου [vds]

07.11.2016
Πρεμιέρα έκαναν το βράδυ της Παρασκευής 4 Νοεμβρίου ο Βασίλης Καρράς και ο Νότης Σφακιανάκης στο Teatro. Οι δύο καλλιτέχνες αποθεώθηκαν από τους θαμώνες του μαγαζιού και φυσικά όπως ήταν αναμενόμενο ανάμεσά τους ήταν αρκετοί επώνυμοι.

Μεταξύ άλλων το «παρών» στην πρεμιέρα έδωσαν ο Αντύπας με την σύζυγό του, Στέλλα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός με τον αδελφό του, Παύλο, η Ελένη Φουρέιρα, ο Αλέξανδρος Νότας και ο Αντώνης Ρέμος με την Υβόννη Μπόσνιακ - ο οποίος τραγούδησε το «Δύο ψέμματα».

Δείτε βίντεο από την πρεμιέρα:

Πριν την πρεμιέρα - όπως έγινε γνωστό στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» - θαυμαστές του Παντελή Παντελίδη συγκεντρώθηκαν έξω από το μαγαζί για να τιμήσουν τη μνήμη του. Τραγούδησαν τα τραγούδια του και η ατμόσφαιρα ηλεκτρίστηκε, με συνθήματα κατά του Βασίλη Καρρά, που συνεργάζεται με τον Νότη Σφακιανάκη, ο οποίος κατηγορούσε τον Παντελή Παντελίδη.

Επίσης, εξαπέλυσαν και κατηγορίες ενάντια στην ιδιοκτησία του μαγαζιού. Δείτε το γιατί στο βίντεο:

Οι θαυμαστές του Παντελή Παντελίδη, που συγκεντρώθηκαν έξω από το μαγαζί για να τιμήσουν τη μνήμη του, εξαπέλυσαν και κατηγορίες ενάντια στην ιδιοκτησία του Teatro, αφού όπως τόνισαν δεν σεβάστηκε τη μνήμη του αδικοχαμένου τραγουδιστή, μιας και δεν έβαλαν κάποια αφίσα ως φόρο τιμής, αλλά μάλιστα συνεργάζονται και με τον Νότη Σφακιανάκη που καταφέρονταν ενάντια στον Παντελίδη. Οι ιδιοκτήτες του μαγαζιού υποστηρίζουν ότι τιμούν τον Παντελή Παντελίδη και το καμαρίνι του θα μείνει για πάντα κλειστό ως ένδειξη σεβασμού στη μνήμη του.