Αντζελίνα Τζολί & Μπραντ Πιτ: Σάλος από δημοσίευμα για νύχτες οργίων σε πριβέ σεξ κλαμπ

09.11.2016
Ενώ το ενδιαφέρον όλων ήταν στραμμένο στην απόφαση του δικαστηρίου για την κηδεμονία των έξι παιδιών τους μετά το διαζύγιο "βόμβα" που ζήτησε εκείνη τον Σεπτέμβρη, έρχεται ένα δημοσίευμα που βάζει "φωτιά" αλλά με άλλον τρόπο.

Τον γύρο του διαδυκτίου κάνει τις τελευταίες ώρες δημοσίευμα του RadarOnline που υποστηρίζει ότι η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ υπήρξαν -μέχρι και πολύ λίγο καιρό πριν τον χωρισμό τους- θαμμώνες ενός πολύ exclusive prive sex club στο Μπέβερλι Χιλς. Εκείνη είχε αρχίσει να πηγαίνει μόνη, αλλά σιγά σιγά ακολούθησε και εκείνος, μεταφέρουν πηγές εκ των έσω!

Και οι περιγραφές είναι πολύ... "ζωντανές"!

«Ζήτησε από μια γυναίκα να φορέσει ένα strap-on, μια άλλη γυναίκα να την χαϊδεύει με φτερό στα γεννητικά της όργανα, ενώ εκείνη έκανε στοματικό έρωτα σε έναν άντρα!», περιγράφει μεταξύ άλλων θαμμώνας της «βίλας των οργίων» την οποία λέγεται ότι επισκέπτονταν τακτικότατα και άλλοι διάσημοι, όπως η Γκουίνεθ Πάλτροου -η οποία παρεμπιπτόντως υπήρξε αρραβωνιασμένη με τον Πιτ.

Μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ φαίνεται ότι έβρισκαν στο κλαμπ Snctm τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν και την πιο ακραία τους ερωτική φαντασίωση. Τα "καυτά" πάρτι του κλαμπ προσέλκυαν τους πιο διάσημους "swingers" -όσους, δηλαδή, αρέσκονται να ανταλλάσουν ερωτικούς συντρόφους- αλλά και σε όσους θέλουν να οργιάσουν φορώντας μάσκες ώστε να μην αναγνωρίζονται μεταξύ τους. Μια άλλη "παροχή" του κλαμπ είναι και το "ερωτικό Θέατρο" που έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι θαμμώνες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι διάσημοι πελάτες πληρώνουν υψηλό αντίτιμο για τις παροχές του πριβέ κλαμπ έχοντας, όμως, περάσει μια πολύ αυστηρή διαδικασία ελέγχου, πριν αρχίσουν να ερωτοτροπούν με άλλους επισκέπτες. Η κάρτα για τους premier συνδρομητές κοστίζει 50.000 δολάρια και επιτρέπει την πρόσβαση σε μυστικά θεματικά δωμάτια, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές.