Μπραντ Πιτ: Φανερά αδυνατισμένος στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το διαζύγιο [photos]

09.11.2016
Από τον Σεπτέμβρη που κατέθεσε αίτηση διαζυγίου η Αντζελίνα Τζολί, ο διάσημος ηθοποιός δεν είχε εμφανιστεί δημόσια ενώ, όπως ανακοινώθηκε επίσημα, δεν θα παραβρεθεί στην προώθηση της ταινίας όπου πρωταγωνιστεί μαζί με την Μαριόν Κοτιγιάρ.

Χθες όμως, ο Μπραντ Πιτ αποφάσισε να "βγει από το καβούκι του". ΄Εχοντας την καλή του φίλη και συνεργάτη, Τζούλια Ρόμπερτς, στο πλευρό του, ο 52χρονος ηθοποιός εμφανίστηκε σε δημόσια εκδήλωση, χαμογελαστός και ευδιάθετος, όμως φανερά αδυνατισμένος.

Η αφορμή για την εμφάνιση αυτή του Μπραντ Πιτ ήταν μια ιδιωτική προβολή του πολυαναμενώμενου φιλμ "Moonlight", για το οποίο η εταιρεία παραγωγής του, Plan B, είναι ένας από τους executive producers. Το event πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες και στο πλευρό του 52χρονου σταρ η κολλητή του φίλη Τζούλια Ρόμπερτς.

Οι δυο τους πόζαραν αγκαλιά και μοίρασαν χαμόγελα όμως, όπως υπογραμμίστηκε σε δημοσιεύματα του εξωτερικού, η "σκιά" στο βλέμμα του φανερά αδυνατισμένου ηθοποιού ήταν εμφανέστατη.

Ο Μπραντ Πιτ, λέγεται ότι δεν είχε ιδέα για την απόφαση της συζύγου του, Αντζελίνα Τζολί να χωρίσουν και ότι το έμαθε όπως ο υπόλοιπος κόσμος, όταν εκείνη κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τον Σεπτέμβρη.

Το μελανό σημείο στην υπόθεση φυσικά, αφορά στην απόφαση για την επιμέλεια των έξι παιδιών τους.