Νένα Μεντή: «Τα τελευταία 20 χρόνια ζούμε ξεχωριστά με τον σύντροφό μου»

15.11.2016
Αν και έχει σαραντάχρονη πορεία στον χώρο του θεάτρου και του κινηματογράφου, η δημοτικότητά της εκτοξεύτηκε τη δεκαετία του '90 οπότε και πρωταγωνίστησε σε σειρές που έγιναν τεράστιες επιτυχίες.

Ο λόγος για τη Νένα Μεντή, την οποία λατρέψαμε ως Μαρία Χαρίτου στις «3 Χάριτες» και ως Άννα Ραγιά στο «Δις Εξαμαρτείν» του Mega, αλλά σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Αγορά δήλωσε πως δεν της λείπει καθόλου πλέον.

«Μου έχουν φέρει κάποια σενάρια, αλλά δεν με ενδιαφέρουν . Η τηλεόραση είναι μια πολύ κουραστική δουλειά, με αμφίβολα τα οικονομικά, γιατί πέφτουν τρελά φέσια όπως θα έχετε ακούσει. Τηλεόραση έκανα όταν ήμουν πολύ νεότερη, γιατί όταν σου τρώει 10 ώρες είναι δύσκολο να κάνεις μετά θέατρο.»

Με την προσωπική της ζωή δε μας έχει απασχολήσει ποτέ και στην ίδια συνέντευξη παραδέχεται πως με τον σύντροφό της, Σταύρο Μεργήγκη με τον οποίο έχουν αποκτήσει μια κόρη μένουν σε διαφορετικά σπίτια και «το συστήνω ανεπιφύλακτα. Είμαστε 40 χρόνια μαζί και τα τελευταία 20 χρόνια μένουμε ξεχωριστά.»

Ξεκαθαρίζει δε πως δεν περνάνε

«καμία κρίση, ήταν η ανάγκη να είμαστε καλά μεταξύ μας και να αγαπιόμαστε. Η καθημερινότητα και η συμβίωση είναι πολύ κακό πράγμα και προσπαθώ όσο περνάει από το χέρι μου να το αποφεύγω.»