Μίνα Αρναούτη: Ιδού το τελευταία προκλητικό, ολόσωμο ποστάρισμα [photo]

16.11.2016
Αναρρώνει στην πατρίδα της τη Μυτιλήνη η νεαρή που έγινε διάσημη μέσα από μια τραγική συγκυρία καθώς επέβαινε στο μοιραίο αυτοκίνητο τη βραδιά που ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του.

Από την πρώτη στιγμή που ανέκτησε της δυνάμεις της η Μίνα Αρναούτη επανήλθε "δυναμικά" στα social media, με συνεχείς αναρτήσεις. Η τελευταία φωτογραφία που επέλεξε να αναρτήσει τη δείχνει να καμαρώνει περιχαρής φορώντας ένα μίνι μαύρο φουστανάκι.

Εντυπωσιακή η Μίνα, αν και όπως ενημερώνει στη λεζάντα, πρόκειται για μια από τις πιο αγαπημένες της φωτογραφίες που τραβήχτηκε το 2015.

Κατά τα άλλα, η Αρναούτη προσπαθεί να επανέλθει στη ζωή της έχοντας μπροστά της μακρύ δρόμο, όπως είχε ομολογήσει η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο Πρώτο Θέμα.

«Το σώμα μου έχει πολλές ουλές ακόμα και πρέπει να κάνω και άλλα χειρουργεία για να κλείσουν. Ισως χρειαστεί να κάνω και άλλη εγχείρηση στο χέρι. Αυτή τη στιγμή, όμως, το μόνο που θέλω είναι να ηρεμήσω ψυχολογικά για να πάρω κουράγιο πριν ξαναμπώ στο χειρουργείο. Είναι επώδυνη διαδικασία. Προσπαθώ να ξεπεράσω την εικόνα του νοσοκομείου γιατί αυτό έχω ανάγκη. Εχω ανάγκη να γελάσω, να αισθανθώ όμορφα. Θέλω να μοιάσω στον άνθρωπο που ήμουν πριν το δυστύχημα. Θέλω να χαρώ τη ζωή. Μέσα σε ένα βράδυ από το πουθενά άλλαξε όλη μου η ζωή. Βρέθηκα σοβαρά τραυματισμένη σωματικά και ψυχολογικά», είχε πει, μεταξύ άλλων τότε.