Αντζελίνα Τζολί: Οι ηχογραφήσεις από τη "μοιραία" πτήση αποκαλύπτουν τα ψέμματά της;

16.11.2016
Νέα δεδομένα ενδέχεται να "καίνε" τη διάσημη ηθοποιό, ως προς την αξιοπιστία των ισχυρισμών της για τη βία που άσκησε ο Μπραντ Πιτ στον γιο τους, Μάντοξ μέσα στο αεροπλάνο τους, τον Σεπτέμβριο.

Αφομή για την αιφνιδιαστική απόφαση της Αντζελίνα Τζολί να καταθέσει αίτηση διαζυγίου από τον Μπραντ Πιτ υπήρξε η επίθεση εκείνου προς τον γιο τους, Μάντοξ, όταν ο 15χρονος προσπάθησε να την υποστηρίξει σε αντιπαράθεση που είχαν μεταξύ τους. Η 41χρονη σταρ υποστήριξε ότι ο 52χρονος σύζυγός της "έπιασε το παιδί από τον λαιμό", εξ ου και η άμεση αντίδραση με το διαζύγιο.

Σήμερα και αφού έχουν ολοκληρωθεί οι έρευνες του FBI σχετικά με το αν και κατά πόσο ασκούσε βία στα παιδιά του ο Πιτ -που, παρεμπιπτόντως, τον αθωώνουν- νέα στοιχεία που παρουσιάζει το RadarOnline αποκαλύπτουν ότι οι απομαγνητοφωνήσεις των καταγραφών της μοιραίας μέρας μέσα από το ιδιωτικό αεροπλάνο της οικογένειας, δεν υποστηρίζουν σε τίποτα τους ισχυρισμούς της Τζολί.

Αντίθετα, το μόνο που προκύπτει από τα όσα έχουν καταγραφεί, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα του RadarOnline είναι ότι "υπήρξαν έντονες αναταράξεις κατά τη διάρκεια της πτήσης".

Επίσημη τοποθέτηση επί του θέματος ακόμη δεν υπάρχει. Θα επανέλθουμε όμως, σίγουρα, σύντομα.