Αγγελική Ηλιάδη: «Έχω μπερδευτεί και εγώ: Χώρισα ή δεν χώρισα;»

16.11.2016
Καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη βρέθηκε η Αγγελική Ηλιάδη, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τα δημοσιεύματα που μιλούν για χωρισμό με τον σύντροφό της, Σάββα Γκέντσογλου, αλλά και για τον τρόπος που τα αντιμετωπίζει.

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα που μιλούν για χωρισμό, είπε η Αγγελική Ηλιάδη με χιούμορ. «Έχω μπερδευτεί και εγώ: Χώρισα ή δεν χώρισα; Έχουν γραφτεί και χιλιάδες σενάρια! Εγώ ξέρω τι γίνεται στο σπιτάκι μου αλλά έχω αλλάξει τον τρόπο που χειρίζομαι όλα αυτά, γιατί προσβάλλομαι. Δεν έχω επιτρέψει να μου χρεώνουν σχέσεις και καταστάσεις που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Γιατί έχω μία οικογένεια και δύο παιδιά πίσω μου! Τα δημοσιεύματα αυτά τα αντιμετωπίζω με τη νομική οδό πια

Ο Σάββας Γκέντσογλου πώς διαχειρίζεται όλα αυτά τα δημοσιεύματα; «Ο Σάββας είναι μία εντελώς διαφορετική προσωπικότητα. Δεν είναι σε αυτό το κομμάτι. Δεν έχει τον τρόπο τον δικό μου. Δεν έχει τον δικό μου αυθορμητισμό που θα βγω και θα γράψω στη σελίδα μου. Βέβαια τον ενοχλούν πάρα πολλά πράγματα, αλλά δεν τα χειρίζεται όπως εγώ. Το έχω αναλάβει εγώ αυτό το κομμάτι!»