Η Αντζελίνα Τζολί στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά το χωρισμό από τον Μπραντ Πιτ [vds]

19.11.2016
Μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου των Μπραντζελίνα, πέραν όλης της φημολογίας και του καταιγισμού πληροφοριών, αυτό που περίμεναν με ανυπομονησία φαν και μέσα επικοινωνίας ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνιση των δύο σταρ χώρια πια.

Αν και άργησε λίγο ο Μπραντ Πιτ τελικά μας έκανε τη χάρη και τον είδαμε τις προηγούμενες μέρες σε prive προβολή της ταινίας «Moonlight» μαζί με την Τζούλια Ρόμπερτς.

Η Αντζελίνα μας παίδεψε λίγο παραπάνω αφού η δική της αντίστοιχη πρώτη εμφάνιση δεν είναι σε κάποιο event, αλλά σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter για λογαριασμό του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου.

Σε αυτό βλέπουμε την διάσημη σταρ να μιλάει για τα δικαιώματα των παιδιών και να στέλνει το δικό της μήνυμα.

Προφανώς από το βίντεο συμπεράσματα για την ψυχολογία της δεν μπορούν να βγουν, αλλά κάτι είναι και αυτό.

Ιδού και τι λέει η Αντζελίνα στο βίντεο:

«Η επιτυχής δίωξη και το νέο νομικό ορόσημο, είτε στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο είτε αλλού, συνιστά κομμάτι μιας μακράς και ζωτικής σημασίας προσπάθειας γενεών. Αυτό είναι το πρίσμα υπό το οποίο πιστεύω πως πρέπει να εξεταστεί η νέα πολιτική για τα παιδιά που θα ακολουθήσει το δικαστήριο. Χαιρετίζω ιδιαιτέρως τη δέσμευση να συμπεριλάβει κατηγορίες για εγκλήματα κατά των παιδιών, οπουδήποτε τα στοιχεία το επιτρέπουν, ως μέρος μίας πιο συστηματικής προσέγγισης. Συγχαίρω το γραφείο του εισαγγελέα κι όλους εμάς που εργαζόμαστε για αυτή την πολιτική».