Διαζύγιο για τον Μαρκ Άντονι -Τι ρόλο έπαιξε το φιλί με την Τζένιφερ Λοπεζ; [photos]

19.11.2016
Απίθανη συγκυρία φέρνει την είδηση για τον χωρισμό του διάσημου Λατίνου μουσικού από τη νυν σύζυγό του, μια μέρα μετά το δημόσιο φιλί με τη διάσημη πρώην του και μητέρα των δίδυμων παιδιών του.

Ο Μαρκ Άντονι και η εντυπωπσιακή -και πολύ νεότερή του- καλλονή, Σάνον ντε Λίμα παντρεύτηκαν πριν από δυο χρόνια ενώ όλο τον καιρό, οι δυο τους είχαν μια υποδειγματική σχέση με την πρώην σύζυγο εκείνου καθώς και με τα δυο παιδιά τους, Μαξ και Εμ. Ενα από τα πάμπολλα παραδείγματα η φωτογραφία κάτω.

Σύμφωνα με το TMZ όμως, η Σάνον και ο Μαρκ έχουν χωρίσει εδω και αρκετές εβδομάδες παρότι επίσημη δήλωση δεν έχουμε ακόμη.

Τι ρόλο έχει παίξει σε αυτό το δημόσιο φιλί του Άντονι με την πρώην, Τζένιφερ Λόπεζ, στα πρόσφατα Latin Grammy Awards; [φωτό κάτω]

Απολύτως καμμία, σύμφωνα με τον εδώ και χρόνια μάνατζερ και στενό φίλο της JLo, Μπένι Μεντίνα, ο οποίος υποστηρίζει οτι το ζευγάρι δεν είναι σε καμμία περίπτωση μαζί.

Αναμένοντας την επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού, λοιπόν, θυμόμαστε καρέ καρέ, την εμφάνιση Άντονι-Λόπεζ που έβαλε "φωτιές".