Ο Κώστας Λεφάκης ξέρει πότε θα πεθάνει: Όσα αποκάλυψε στην εκπομπή της Σπυροπούλου

21.11.2016
Καλεσμένος στην εκπομπή Σπίτι μου Σπιτάκι μου που παρουσιάζει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν ο Κώστας Λεφάκης που μεταξύ άλλων μίλησε για την ικανότητα ή μη ενός αστρολόγου να προβλέψει την ημερομηνία θανάτου.

Όπως κατηγορηματικά είπε ο γνωστός αστολόγος αυτό μπορεί να συμβεί αρκεί κάποιος να είναι γνώστης και να έχει μαθηματικές γνώσεις και καλή γεωμετρία αφού μια τέτοια πρόβλεψη είναι εφικτή μετά από πολλές διεργασίες και μαθηματικές πράξεις.

Ένας αστρολόγος εάν είναι γνώστης της γεωμετρίας του Πυθαγόρα και γνωρίζει πολύ καλά τα μαθηματικά και κάνει μια σύνθετη σκέψη υπόλογισμού, μπορεί να βρει τη χρονική στιγμή που ένας συμπολίτης μας φεύγει από τη ζωή. Έχω πει σε ανθρώπους που ήθελαν να τους εκμεταλλευτούν, ότι «κοιτάξτε, φεύγετε, ετοιμαστείτε για αυτό το ταξίδι» και για αυτό έγινα μισητός.

Όσο για τον δικό του θάνατο εξήγησε:

Ναι τον γνωρίζω γενικότερα. Η εσωτερική εξέλιξη παίζει ρόλο. Εγώ αγαπώ τη ζωή και ακόμα και αν μου έλεγαν ότι αύριο βράδυ θα με εκτελούσαν, δεν έχω έκπληξη. Θα φροντίσω μέχρι την ώρα που θα εκτελεστώ να περάσω ήρεμα και καλά.