Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου παραδέχεται: «Τον παρακολούθησα και είχε ραντεβού με άλλη»

21.11.2016
Υπήρξε μία από τις πιο σέξι γυναίκες στα '90s΄με τις ασιθησιακές φωτογραφίσεις της να έχουν αφήσει εποχή και να έχουν κόψει την ανάσα στον αντρικό πληθυσμό ουκ ολίγες φορές.

Ο λόγος για την πάντα σέξι Μάγκυ Χαραλαμπίδου, η οποία σε δηλώσεις της στην κάμερα παραδέχτηκε πως έχει ψάξει το κινητό συντρόφου της.

Εάν δε πιστεύεις ότι επειδή θεωρείται sex symbol δεν έχει κάνει κατινιές στο παρελθόν, κάνεις λάθος μεγάλο αφού έχει κάνει μέχρι και την κατάσκοπο για να δει εάν της ήταν πιστός ο τότε σύντροφός της:

«Εννοείται βέβαια πως έχω ψάξει το κινητό του Αλέξανδρου και ας λέω ότι δεν ζηλεύω. Η μεγαλύτερη κατινιά που νιώθω πως έχω κάνει είναι η παρακολούθηση που αυτό είναι πάρα πολύ αστείο. Τραγικό. Σαν Τζέιμς Μποντ, κατάσταση ταινίας, υστικός πράκτορας, με γυαλιά και τέτοια. Ούφο. Φορούσα γυαλιά, μέρα, με την κολλητή μου. Λες και δεν φαινόμασταν. Και βράδυ με καπαρντίνες και τέτοια. Κάτι ανακάλυψα. Δεν το έμαθε ποτέ ότι τον παρακολούθησα, αλλά χωρίσαμε. Τον είδα σε άλλο χώρο που πήγε, είχε ραντεβού με άλλη. Δεν είδα κάτι πονηρό, αλλά εντάξει»