Τι θα διεκδικήσει ο Γιώργος Λιάγκας από τη Φαίη Σκορδά; Πώς θα μοιράσουν τα περουσιακά τους στοιχεία;

23.11.2016
Μετά την είδηση του χωρισμού Γιώργου Λιάγκα και Φάιης Σκορδάς τα σενάρια και οι φήμες για τους λόγους που οδήγησαν στη ρήξη δίνουν και παίρνουν.

Οι φήμες για τρίτο πρόσωπο στη σχέση οργιάζουν - ενώ οι γκάφες καλλιτεχνών όπως για παράδειγμα αυτή της ηθοποιού Κατερίνας Λέχου - προδίδουν πως για τη Φαίη το διαζύγιο δεν ήταν επιθυμητό.

Όπως μάλιστα μαθαίνουμε, οι νομικές διαδικασίες για την έκδοση του διαζυγίου είχαν ήδη ξεκινήσει από το καλοκαίρι αλλά το ζευγάρι έβαλε πάνω απ΄όλα την ψυχική ηρεμία των παιδιών τους γι΄αυτό κι επέλεξε χειριστούν το ζήτημα αλά... Σουηδοί, πολιτισμένα.

Το site & τα υπόλοιπα περουσιακά στοιχεία: Πώς θα τα χωρίσουν;

Τα σημάδια βέβαια προυπήρχαν και οι δύο τους έχουν κλείσει κάθε εκκρεμότητα στα επαγγελματικά. Η τηκεοπτική τους συνεργασία έληξε, το ίδιο και ηυ συνεργασία που είχαν στο site της Φαίης Σκορδά στο Ίντερνετ όπου ο Λιάγκας διατηρούσε τη δικιά του προσωπική στήλη έκφρασης. Και μπορεί μέχρι σήμερα ν' απορούσαμε για την αποχή του - από τη στιγμή που το τελευταίο του κείμενο έχει ημερομηνία 30 Ιουλίου - η είδηση όμως χωρισμού δε χωράει αμφιβολίας. Οι δυό τους αποφάσισαν να λήξουν κάθε επαγγελματική συνεργασία.

Τι γίνεται όμως με τη περιουσία; Όπως διαβάζουμε σε δημοσίευμα της εφηνερίδας Freddo ο Γιώργος Λιάγκας δε θα διεκδικήσει τίποτα από τη Φαίη κι αυτό γιατί δε θέλει να στερήσει τίποτα από τα δυό τους παιδιά. Όσο για τ΄αυτοκίνητα, αυτά όπως φαίνεται έχουν ήδη μοιραστεί: Η Σκορδά κρατάει το τζιπ κι ο Λιάγκας το σπορ αμάξι.