Μάιλι Σάιρους: Το τρυφερό ποστάρισμα του Λίαμ και το απίθανο δαχτυλίδι που της χάρισε [photos]

24.11.2016
Γενέθλια είχε χθες (23/11/2016) η διάσημη τραγουδίστρια και γέμισε το Instagram ευχές. Αυτές που ξεχώρισαν όμως ήταν του αγαπημένου της, ο οποίος δεν κρύβεται πια. Κάνει και δημόσιες δηλώσεις.

Ύστερα από καιρό που δεν έλεγαν κουβέντα για την επανασύνδεσή τους, η Μάιλι Σάιρους και ο Λίαμ Χέμσγουορθ έχουν αρχίσει τα... φανερώματα.

Με αφορμή τα χθεσινά 24α γενέθλια της Μάιλι, ο Λίαμ πόσταρε την πιο γλυκιά ανάρτηση στον δικό του λογαριασμό κάνοντας και μια εξομολόγηση που ξάφνιασε.

"Τα πιο ευτυχισμένα γενέθλια στον αγαπημένο μου μικρό άγγελο", γράφει στη λεζάντα ο ερωτοχτυπημένος Λίαμ σε μια σπάνια έξαρση τρυφερότητας και εκείνη του ανταποδίδει τη γλύκα στο βλέμμα.

Όσο για το περιεχόμενο του περίτεχνου κουτιού που, όπως διαβάζουμε πιο κάτω επιμελήθηκε ο ίδιος, φρόντισε να μας ενημερώσει η ίδια η εορτάζουσα.

Πανευτυχής με το δαχτυλίδι που της διάλεξε ο αγαπημένος της, η Μάιλι ποστέρει τις φωτογραφίες ευχαριστώντας τον δημοσίως για το πόσο καλά την ξέρει!!!!

Χρόνια πολλά λοιπόν ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι πρώτη η Μάιλι ευχαρίστησε την "αγάπη" της με το παρακάτω ποστάρισμα. Έτσι την ξύπνησε ο Λίαμ.

Όσο για την τούρτα της Μάιλι. Κάνε κλικ στον σύνδεσμο και δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου..