Μαντόνα: Η πρώτη δήλωση μετά τη σύλληψη του γιου της για κατοχή μαριχουάνας

24.11.2016
Λίγες μέρες μετά την είδηση ότι ο Ρόκο Ρίτσι συνελήφθη για κατοχή μαριχουάνας, η διάσημη μητέρα του εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση σχετικά.

Ο Ροκο Ριτσι συνελήφθη στις 28 Σεπτεμβρίου και λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση. Σύμφωνα με τα βρετανικά ταμπλόιντς ήταν οι γείτονες που κάλεσαν την αστυνομία και ανέφεραν ότι τον είδαν «να καπνίζει ή να κάνει ναρκωτικά» κοντά στο σπίτι του στο Primrose Hill, στο βόρειο Λονδίνο.

Τα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο Ρόκο πέταξε κάτι καθώς τον πλησίαζε η αστυνομία στο Κάμντεν. Όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν ίχνη κάνναβης στα ρούχα του, τον έψαξαν και βρήκαν μία μικρή ποσότητα της ναρκωτικής ουσίας.

Σήμερα, η Μαντόνα παίρνει θέση απέναντι στο ευαίσθητο οικογενειακό θέμα με την ακόλουθη δήλωση: «Αγαπώ τον γιο μου πάρα πολύ. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να του δώσω την υποστήριξη που χρειάζεται και ζητώ να σεβαστείτε την ηρεμία μας αυτή τη στιγμή»

Θυμίζουμε ότι οι σχέσεις μητέρας και γιου είχαν περάσει απίθανα σκαμπανεβάσματα τους τελευταίους μήνες καθώς ο Ρόκο έφυγε από το σπίτι της και ήθελε να μείνει με τον πατέρα του στη Νέα Υόρκη, όπου και μενει τελικά. Ο Γκάι Ρίτσι δεν έχει μιλήσει δημόσια για το συμβάν ακόμη.