Η Κιμ, η Κλόε και ο απίστευτος πόλεμος των... οπισθίων στο χώμα! [photos]

25.11.2016
Ο Κάνιε Γουεστ βρίσκεται ακόμη στο νοσοκομείο όπου εισήχθη στην αρχή της εβδομάδας ύστερα από την κατάρρευσή του επί σκηνής και νέες, άκρως προκλητικές φωτογραφίες της συζύγου και μία εκ των κουνιάδων του.

Το "βαρύ πυροβολικό" της Κιμ Καρντάσιαν υπήρξε ανέκαθεν ο... πισινός της, ο οποίος έχει αποτελέσει ουκ ολίγες φορές αντικείμενο σχολιασμού ως προς το πόσο φυσικός είναι. Η ίδια έχει κάνει μέχρι και υπέρηχο για να αποδείξει ότι τα κάλλη της δεν είναι τεχνητά, ωστόσο δεν μπορούμε να πούμε ότι έχει πείσει όλον τον κόσμο.

Η μικρή της αδελφή, Κλόε, φαίνεται ότι θέλει διακαώς να "κλέψει" κομμάτι της δόξας που οφείλεται στο συγκεκριμένο κομμάτι του σώματος, εξ ου και φροντίζει να το στρογγυλέψει, ενώ ταυτόχρονα η ίδια αδυνατίζει εντυπωσιακά.

Οι φωτογραφίες που κάνουν, σήμερα τον γύρο του διαδυκτίου απεικονίζουν τις αδελφές Καρντάσιαν να κυλιούνται στην άμμο με τα τρουφαντά οπίσθιά τους σε πρώτο πλάνο να κλέβουν μοιραία την παράσταση από τα ρούχα του Κάνιε Γουεστ, τα οποία και διαφημίζουν.

Τη φωτογράφηση υπογράφει το διάσημο δίδυμο Mert Alas and Marcus Piggott και έγινε για τη διαφήμιση της σειράς Yeezy Season 3 στο γερμανικό περιοδικό 032c, υπό τις οδηγίες του ίδιου του Κάνιε. Το πότε πραγματοποιήθηκε η φωτογράφηση δεν ξεκαθαρίζεται, σίγουρα όμως πριν το περιστατικό της κλοπής στο Παρίσι από το οποίο και μετά η Κιμ έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης.