Μπραντ Πιτ - Κέιτ Χάντσον: Το νέο hot ζευγάρι του Χόλιγουντ;

28.11.2016
Επανέρχεται στην εργένικη ζωή και μετά από το διαζύγιό του με την Αντζελίνα Τζολί είμαστε σίγουροι ότι πολλές καλλονές της showbiz θα διεκδικήσουν την καρδιά του. Οι φήμες για νέα γυναίκα στη ζωή του Μπραντ Πιτ οργιάζουν για άλλη μία φορά.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο σωματοφύλακας του Μπραντ Πιτ, Kris Herzog, έδωσε μια συνέντευξη όπου άφησε να εννοηθεί ότι ο Πιτ είναι ζευγάρι με την Κέιτ Χάντσον (!)

Παράλληλα, δημοσίευμα που κυκλοφόρησε Δευτέρα 28/11 αναφέρει ότι «η Κέιτ είναι η μυστηριώδης γυναίκα του Μπραντ Πιτ. Οι δυο ηθοποιοί έχουν έρθει πολύ κοντά κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων, μετά από αρκετές μυστικές συναντήσεις».



Η 37χρονη Κέιτ Χάντσον - που είναι επίσης χωρισμένη και ελεύθερη αυτή την περίοδο - εκφράστηκε με πολύ θερμά λόγια για τον 52χρονο ηθοποιό, λίγο μετά το διαζύγιό του. Σε δηλώσεις της τον Σεπτέμβριο είχε πει: «Είμαι ελεύθερη. Ξέρετε τι πραγματικά θέλω τώρα; Έναν άνδρα με χιούμορ να με κάνει χαρούμενη. Και κυρίως έναν σέξι άνδρα».

Οταν ρωτήθηκε αν αυτός ο άνδρας θα μπορούσε να είναι ο Μπραντ Πιτ, απάντησε γεμάτη ενθουσιασμό: «Ναι, ο Μπραντ είναι πολύ πολύ όμορφος».

Ωστόσο, η Daily Mail διαψεύδει την αποκλειστικότητα του δημοσιεύματος ότι ο Μπραντ φλερτάρει με την Κέιτ γράφοντας ότι η φήμη αυτή ΔΕΝ ισχύει, επικαλούμενη άνθρωπο του οικείου περιβάλλοντος του φρεσκο-χωρισμένου ηθοποιού.