Στάθης Ψάλτης: Ήμουν με 3-4 γυναίκες ταυτόχρονα και το ήξεραν

02.12.2016
Το κοινό τον αγάπησε μέσα από τις καλτ πλέον βιντεοταινίες των '80s και βέβαια, τα χρόνια που ακολούθησαν η καριέρα του δεν περιορίστηκε σε αυτές.

Ο λόγος για τον αγαπημένο Στάθη Ψάλτη, ο οποίος σε συνέντευξή του στο περιοδικό You μίλησε για την τωρινή του σύζυγο, αλλά και κατά πόσο πιστός ήταν στο παρελθόν στις σχέσεις του. Αν μη τι άλλο η ειλικρίνειά του είναι αφοπλιστική.

«Θα ήμουν ψεύτης αν σου έλεγα ότι δεν είμαι και εγώ ερωτευμένος με τη Χριστίνα. Είμαστε 20 χρόνια μαζί, υπάρχει αγάπη. Δεν παντρευτήκαμε για να κάνουμε παιδί, αλλά γιατί ο ένας ήταν ερωτευμένος με τον άλλον. Αν έρθει το παιδί καλώς να έρθει, αν όχι, πάλι καλώς να μην έρθει. Ουαί κι αλίμονο κάποιοι που ψευτοερωτεύονται για να κάνουν ένα παιδί και μετά χωρίζουν.»

Και επειδή θα αναρωτιέσαι, ιδού και η όλα τα λεφτά απάντησή του περί απιστίας:

«Δεν έχω απιστήσει ποτέ γιατί όταν ήμουν με 3-4 γυναίκες μαζί εκείνες το ήξεραν! Τους το έλεγα ότι εγώ είμαι μ’ εσένα και μ’ εσένα και μ’ εσένα. Φαντάσου ότι έχει τύχει να βγούμε όλοι μαζί και έλεγα: «Σήμερα θα βγω με την Άννα» και έφευγα. Αυτό δεν είναι απιστία, γιατί ήμουν ειλικρινής».