Μπραντ Πιτ - Αντζελίνα Τζολί: Κινδυνεύουν να "χάσουν" τον γιο τους, Παξ

02.12.2016
Μετά το διαζύγιό τους, το διάσημο ζεύγος βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη, ώστε να αποφασιστεί ποιος από τους δυο θα αποκτήσει την κηδεμονία των έξι παιδιών τους. Και εκεί που ο ένας είχε να αντιμετωπίσει "απλά" τον άλλον, προέκυψε νέος "αντίπαλος" από εκεί που δεν τον περίμεναν.

Ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί έχουν έξι παιδιά. Τρία βιολογικά (Σιλό, Βιβιέν και Νοξ) και τρία υιοθετημένα (Μάντοξ, Παξ & Ζαχάρα). Σύμφωνα με δημοσίευμα του RadarOnline, μια γυναίκα έχει εμφανιστεί στο προσκήνιο, η οποία υποστηρίζει ότι είναι η βιολογική μητέρα του 12χρονου Παξ και ετοιμάζεται να τον διεκδικήσει από τους θετούς -και διάσημους- γονείς του.

Η Αντζελίνα Τζολί υιοθέτησε τον Παξ το 2007 από ορφανοτροφείο του Βιετνάμ όπου είχε ζήσει τα 3 πρώτα χρόνια της ζωής του, από τη στιγμή που τον εγκατέλειψε εκεί η μητέρα του.

Η Παμ Του Ντουνγκ, λοιπόν, επανέρχεται σήμερα έχοντας βγει από τη φυλακή όπου και βρισκόταν τα τελευταία χρονια και ισχυρίζεται πως είναι η βιολογική μητέρα του Παξ και θέλει να διεκδικήσει ξανά τον γιο της.

Επίσημη τοποθέτηση για το θέμα δεν υπάρχει ακόμη όμως αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο μιλάμε για ένα ισχυρό πλήγμα για την ήδη ταλαιπωρημένη οικογένεια.

Στη φωτογραφία κάτω ο Παξ με τον πατέρα του τον Μάντοξ και τη Σιλό και επάνω με τη μητέρα του σε ταξίδι τους στη Μιανμάρ.