Φιλίππα Μάθιους: Πώς είναι σήμερα το ξανθό supermodel των 90s [photos]

09.12.2016
Το αξέχαστο μοντέλο από την Αυστραλία, που υπήρξε ένα από τα γνωστότερα ονόματα του modeling στην Ελλάδα, την δεκαετία του '90, μπήκε στην πέμπτη δεκαετία της ζωής της.

Έκανε μεγάλη καριέρα κυρίως στα εξώφυλλα του Πέτρου Κωστόπουλου, με τον οποίο είχε και δεσμό. Η ξανθιά καλλονή Φιλίππα Μάθιους ερωτεύτηκε και έζησε για πολλά χρόνια στην Ελλάδα, παντρεμένη με τον επιχειρηματία Αλέξη Θεοδωρίδη, με τον οποίο απέκτησε δύο γιους. Αν και το διάσημο πρώην μοντέλο δεν μένει πια στην Ελλάδα, αλλά στην Αυστραλία, λατρεύει τη χώρα μας, την οποία έχει επισκεφτεί με τους δύο κούκλους γιους της, Νίκο και Κρις.

Μαζί με την Βίκυ Κουλιανού αποτέλεσαν το απόλυτο δίδυμο που κάθε σχεδιαστής επιβαλλόταν να έχει στις επιδείξεις του. Ο γάμος της με τον επιχειρηματία Αλέξη Θεοδωρίδη, άλλαξε τα δεδομένα της ζωής της. Αποφάσισαν από κοινού να μετοικήσουν στην δική της πατρίδα την Αυστραλία μαζί με τα δύο τους αγοράκια και δεν επέστρεψαν ποτέ. Ο γάμος τους τελείωσε πριν από λίγα χρόνια αλλά οι δυο τους διατηρούν άψογες σχέσεις.

Δείτε πώς είναι σήμερα το μοντέλο στα 50 της.

Photos Instagram