Παίκτης του Rising Star λιποθύμησε γιατί τον έκοψαν - Κάγκελο ο Λιάγκας

19.12.2016
Κοινό και κριτική επιτροπή πάγωσαν κατά τη διάρκεια του δεύτερου live του παιχνιδιού Rising Star, όταν παίκτης που κόπηκε, κόντεψε να σωριαστεί και να λιποθυμήσει πάνω στη σκηνή.

Ο Γιώργος Καραδημήτρης δεν εντυπωσίασε με την ερμηνεία του στο τραγούδι «Σημάδι του έρωτα» με αποτέλεσμα ο τοίχος να μην ανέβει και εκείνος να μην περάσει στην επόμενη φάση.

Την ώρα που η κριτική επιτροπή του εξηγούσε γιατί δεν τον ψήφισε ο παίκτης άρχισε να παραπατάει, με τον Γιώργο Λιάγκα να τον αρπάζει λίγο πριν καταρρεύσει. Η παραγωγή τον μετέφερε στο backstage όπου ανέκτησε τις αισθήσεις του. Για όλα ευθύνεται το άγχος!

Ο Γιώργος Λιάγκας μετά το τέλος του «Rising Star» μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρω1νό» και αναφέρθηκε στον παίκτη που λιποθύμησε. «Του έπεσε η πίεση... Είναι η πίεση της στιγμής, να πούμε ότι ο άνθρωπος είναι καλά, και στην παραγωγή μας υπάρχουν γιατροί που του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες... και ήταν μία αμήχανη στιγμή για όλους μας. Μπράβο στον σκηνοθέτη τον Γκομόζια, που έκανε μακρινό πλάνο και δεν το πούλησε, όπως θα έκαναν κάποιοι άλλοι. Πιέστηκε, είχε άγχος και του έπεσε η πίεση και λιποθύμησε, αυτό...» δήλωσε ο παρουσιαστής του σόου.