Παντελής Παντελίδης: Μάθε γιατί η οικογένεια κάνει μήνυση στη Φρόσω Κυριάκου

10.01.2017
Σχεδόν έναν χρόνο μετά το τροχαίο όπου έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης και η εφημερίδα Freddo γράφει πως τις επόμενες ημέρες οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.

Σε δημοσίευμά της αναφέρει πως η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη ετοιμάζεται να υποβάλει μήνυση εναντίον της Φρόσως Κυριάκου για ανθρωποκτονία από αμέλεια αφού φέρεται να έχει πλέον στα χέρια της σημαντικά στοιχεία, τα οποία έχει συμπεριλάβει στη μήνυσή του ο δικηγόρος της οικογένειας, Χαράλαμπος Λυκούδης και όχι μόνο ενδείξεις ότι δεν οδηγούσε το μοιραίο τζιπ ο Παντελίδης.

Στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα μίλησαν οι ιατροδικαστές και τεχνικοί σύμβουλοι, Σωκράτης Τσαντίρης και Κωνσταντίνος Ανδρέου, οι οποίοι έχουν αναλάβει την υπόθεση εκ μέρους της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη .

Ο Σωκράτης Τσαντίρης επιβεβαίωσε πως ο τραγουδιστής βρισκόταν σε κατάσταση μέθης όταν συνέβη το δυστύχημα και πως σίγουρα δεν ήταν σε θέση να οδηγήσει, ενώ με σιγουριά υποστήριξε πως ο Παντελίδης καθόταν στη θέση του συνοδηγού., κάτι που αποδεικνύεται από τον τρόπο που τραυματίστηκε αφού η μπάρα που τον διαπέρασε έγινε από τη θέση του συνοδηγού.

Τέλος, ο Κωνσταντίνος Ανδρέου πρόσθεσε πως κακώσεις στο σώμα του τραγουδιστή υπήρχαν και πριν το δυστύχημα.