Έγκυος σε δίδυμα η Μπιγιονσέ: Ιδού πώς το ανακοίνωσε η ίδια [photo]

02.02.2017
Τελικά είχε βάση η πρόσφατη φημολογία που ήθελε τη διάσημη τραγουδίστρια να χαρίζει στην Μπλου Άιβι ένα αδελφάκι. Με τη διαφορά ότι της χαρίζει... δύο!

Τις τελευταίες μέρες τα μίντια είχαν "βουίξει" από τις φήμες για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της Μπιγιονσέ, φήμες τις οποίες φούντωνε η όντως κάπως φουσκωμένη κοιλίτσα που φαινόταν σε δεδομένες στιγμές.

Τελικά, όπως φαίνεται οι φήμες επιβεβαιώνονται με τον πιο έγκυρο τρόπο. Η Μπιγιονσέ είναι όντως έγκυος και αποφάσισε να μοιραστεί τα νέα με μια πολύ χαρακτηριστική ανάρτηση στο Instagram. Η ίδια ποζάρει με τα εσώρουχά της και ένα πέπλο στο κεφάλι καμαρώνοντας ταυτόχρονα για την κοιλίτσα της και η λεζάντα εξηγεί ότι δεν έρχεται ένα, αλλά δυο παιδάκια.

"Θα θέλαμε να μοιραστούομε την αγάπη και την ευτυχία μας. Υπήρξαμε ευλογημένοι δυο φορές ακόμη. Είμαστε απίστευτα ευγνώμονες που η οικογένειά μας θα μεγαλώσει με δυο ακόμη μέλη και σας ευχαριστούμε πολύ για τις θερμέςε ευχές σας -Οι Κάρτερ".

Με το καλό λοιπόν οι... αφίξεις και περιμένουμε για επιπλέον λεπτομέρειες. Για την ιστορία, στην πρώτη ώρα της ανάρτησης, η φωτογραφία έχει συγκεντρώσει σχεδόν 3,5 εκατομμύρια "Likes".

Σε λίγους μήνες, λοιπόν, η Μπιγιονσέ, ο Τζέι Ζι και η Μπλου Άιβι [φωτό κάτω] θα πάψουν να είναι οικογένεια των τριών αλλά των πέντε! Με το καλό!!!