Μενεγάκη-Λάτσιος: 7 χρόνια από το διαζύγιο - 15 εικόνες της ζωής τους [photos]

03.02.2017
Επτά χρόνια φαγούρα λένε συνήθως για τους γάμους. Εδώ έχουμε την επέτειο από τα 7 χρόνια χωρισμού του Γιάννη Λάτσιου με την Ελένη Μενεγάκη.

«Μετά από 9 χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση 3 ανήλικων ακόμα παιδιών, αποφασίσαμε από κοινού να προχωρήσουμε πλέον ο καθένας χωριστά ως πρόσωπα αλλά πάντα μαζί ως γονείς που μοιράζονται την αγάπη για τα παιδιά τους και την αγωνία για το μέλλον τους. Είμαστε σίγουροι ότι η απόφασή μας αυτή θα υποστηριχθεί και θα γίνει σεβαστή από όλους».

Με αυτή τη λιτή ανακοίνωση - για πρώτη φορά στα τηλεοπτικά χρονικά - η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος ανακοίνωσαν επίσημα τον χωρισμό τους στις 29 Ιανουαρίου του 2010. Επτά χρόνια μετά, η Ελένη Μενεγάκη ζει με τον νέο της έρωτα, Μάκη Παντζόπουλο, με τον οποίο απέκτησε μια κόρη, τη μικρή Μαρίνα.

Ο Γιάννης Λάτσιος κρατά τα προσωπικά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ ακόμη δίνουν μάχη δικαστικά για τα περιουσιακά τους.

Ιδού 15 στιγμιότυπα από τον έγγαμο βίο του ζευγαριού που σχολιάστηκε και φωτογραφήθηκε όσο κανένα άλλο στην ελληνική showbiz!