Κάιλι Μινόγκ: O χωρισμός, το τρίτο πρόσωπο & η επιβεβαίωση [photos]

06.02.2017
Η Αυστραλή τραγουδίστρια ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα την είδηση του χωρισμού της με τον Βρετανό αρραβωνιαστικό της Τζόσουα Σάσε ωστόσο του εύχεται τα καλύτερα. Φήμες λένε ότι η αιτία ήταν ένα τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους.

Λίγες μόλις μέρες πριν η Κάιλι Μινόγκ μιλούσε με ενθουσιασμό για την απόφασή της να πάρει το επώνυμο του αρραβωνιαστικού της του 29χρονου Τζόσουα Σάσε μετά το γάμο τους. Αστειευόταν μάλιστα λέγοντας πως το όνομα «Κάιλι Σάσε» είναι πολύ πιο εύηχο και καλλιτεχνικό από το Κάιλι Μινόγκ.

Ωστόσο σήμερα το πρωί με μια λιτή ανακοίνωση στο Instagram η 48χρονη σταρ ανακοίνωσε το χωρισμό της: «Αγαπημένοι μου, σας ευχαριστώ για την αγάπη και την υποστήριξή σας σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μου. Σας ευχαριστώ για την αγάπη και την κατανόησή σας μπροστά στο γεγονός ότι ο Τζος και εγώ αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε χωριστούς δρόμους. Ευχόμαστε ότι καλύτερο ο ένας για τον άλλο καθώς θα συνεχίσουμε προς νέους ορίζοντες».

Λέγεται ότι οι φήμες για σχέση του ηθοποιού αγαπημένου της με την Ισπανίδα Μάρτα Μίλαν έφτασαν στα αυτιά της και πληγωμένη τον έδιωξε από το σπίτι που έμεναν μαζί στο Λονδίνο. Η Μάρτα είναι επίσης ηθοποιός και γνώρισε τον Τζόσουα στον Καναδά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς «No Tomorrow» πέρυσι. Έγκυρες πηγές ανέφεραν ότι έκαναν πολύ στενή παρέα.

Δείτε τη Μάρτα Μίλαν σε πρόσφατες φωτογραφίες.

Η ψυχολογική κατάσταση της Κάιλι δεν είναι και η καλύτερη. Άτομα από το φιλικό περιβάλλον της δηλώνουν ότι «Είναι απαρηγόρητη. Νιώθει ότι ράγισε η καρδιά της. Θεωρούσε ότι ο Τζόσουα ήταν ο ιδανικός και τώρα πια δεν τον εμπιστεύεται».

Η 34χρονη Μάρτα, που το πραγματικό της όνομα είναι Marta Perez-Andujar, έχει γεννηθεί στη Μαδρίτη, προέρχεται από μια ιδιαίτερα εύπορη οικογένεια, έχει σπουδάσει τέχνη και υποκριτική στη Νέα Υόρκη και μιλά άπταιστα εφτά γλώσσες.