Super Bowl: Ήταν η «ιπτάμενη» εμφάνιση της Gaga σχόλιο κατά του Τραμπ; [photos+vds]

06.02.2017
«Ένα έθνος κάτω από ένα Θεό, αδιαίρετο με ελευθερία και δικαιοσύνη για όλους» φώναξε το ποπ είδωλο Lady Gaga, πηδώντας στο κενό από το στάδιο, όπου και ξεκίνησε το show της, στο ημίχρονο του μεγάλου τελικού του Super Bowl.

Η εμφάνιση της Lady Gaga ήταν καταιγιστική και φυσικά δεν μπορούμε παρά να τη συνδέσουμε με την εκλογή του Τραμπ - στην οποία η τραγουδίστρια είχε πάρει αρνητική θέση, όπως άλλωστε και η συντριπτική πλειοψηφία των επωνύμων της χώρας.

Ο ουρανός γέμισε κόκκινα και γαλάζια αστέρια στα χρώματα της αμερικανικής σημαίας και νωρίτερα, η τραγουδίστρια ερμήνευσε ένα medley του «This Land Is Your Land» και του «America The Beautiful». Το κομμάτι αυτό τραγουδήθηκε για να στηλιτεύσει την πολιτική Τραμπ, και το τραγουδούσαν οι διαδηλωτές στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης, μετά την επιβολή των περιοριστικών μέτρων σε βάρος μουσουλμάνων από επτά χώρες του κόσμου.

Η Lady Gaga βούτηξε στο κενό, χαιρέτισε το πλήθος και ερμήνευσε τις μεγαλύτερες επιτυχίες της... ανάμεσά τους το «Born This Way», που θα μπορούσε να είναι η δική της απάντηση στην ξενοφοβία Τραμπ.

Ο ίδιος ο πρόεδρος των ΗΠΑ πάντως, είδε τον αγώνα και το μόνο που σχολίασε στο Twitter ήταν πως με το τέλος του Super Bowl, θα επιστρέψει στην προσπάθειά του να «κάνει την Αμερική και πάλι μεγάλη». Κόλλησε η κασέτα!

#phenomenal @ladygaga 😍❤😍👊🏾. @donatella_versace @versace_official ❤

A video posted by Naomi Campbell (@iamnaomicampbell) on

Για τους Αμερικάνους, το Super Bowl είναι το σημαντικότερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς και είναι σχεδόν μια... εθνική εορτή! Εκατομμύρια θεατές, παρακολουθούν τις προσπάθειες των παικτών μπροστά στις τηλεοπτικές οθόνες, αλλά και τα μεγάλα ονόματα τις διεθνούς μουσικής σκηνής που εμφανίζονται στο ημίχρονο. Οι διοργανωστές πραγματικά μετατρέπουν το γήπεδο σε τεράστια συναυλιακή αρένα με εκπληκτικά εφέ μέσα σε λίγα λεπτά!

Στο ημίχρονο του αγώνα έχουν εμφανιστεί μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής, όπως: ο Πρινς, η Μαντόνα, η Μπιγιονσέ με τις Destiny's Child, οι Bruno Mars, ενώ οι τηλεθεάσεις ακουμπούν μέχρι και τους 120 εκατομμύρια τηλεθεατές!