15 διάσημοι που πέθαναν με τον πιο φρικτό τρόπο [photos]

06.02.2017
Ένα μόνο είναι σίγουρο σ’ αυτή τη ζωή, ότι όλοι μας έχουμε ημερομηνία ..λήξης. Αργά ή γρήγορα θα χρειαστεί να αποχαιρετήσουμε τον μάταιο τούτο κόσμο και να αποδημήσουμε σε τόπους άγνωστους. Μελετώντας κανείς τις στατιστικές των θανάτων δεν μπορεί παρά να παραξενευτεί με το πόσοι πολλοί διαφορετικοί τρόποι υπάρχουν για να πούμε... αντίο.

Υπάρχουν θάνατοι τραγικοί, βίαιοι, αναμενόμενοι, άδικοι, φρικτοί και μερικοί τόσο περίεργοι που κάθε άλλο παρά ένδοξοι ή αξιοπρεπείς θεωρούνται. Για παράδειγμα στατιστικές έχουν δείξει ότι στις Η.Π.Α. περίπου τρία άτομα το χρόνο βρίσκουν το θάνατο από αυτόματους πωλητές (ναι σωστά φαντάζεστε πάνε να βγάλουν γαριδάκια και τους πέφτει όλο το μηχάνημα στο κεφάλι!). Επίσης τουλάχιστον τριάντα άτομα το χρόνο χάνονται, επειδή τους πέτυχε στο κεφάλι ο φελλός από τη σαμπάνια!

Ασφαλώς κανείς δεν πρέπει να αισθάνεται άτρωτος όσο πλούσιος και διάσημος μπορεί να είναι. Και είναι αλήθεια ότι από τον κόσμο των διασήμων δεν είναι λίγα τα παραδείγματα γνωστών ηθοποιών που έφυγαν υπό μη φυσιολογικές συνθήκες. Ατυχήματα, αυτοκτονίες, δολοφονίες, συνωμοσίες της τύχης ή ακόμα και τραγελαφικοί τρόποι θα αναφερθούν στη λίστα που έχουμε ετοιμάσει για 15 από τους πιο παράδοξους θανάτους διασήμων.