Μητέρα ξανά στα 58 η Μαντόνα: Δίδυμα αυτή τη φορά [photos]

08.02.2017
Μητέρα έξι παιδιών θα είναι πολύ σύντομα η βασίλισσα της ποπ αφού, όπως μεταδίδεται αυτή τη στιγμή, της επιτράπηκε να αναλάβει την κηδεμονία δύο τετράχρονων δίδυμων κοριτσιών από το Μαλάουι.

20 ετών η Λούρδη, καρπός του έρωτά της με τον χορευτή Κάρλος Λεόν, 16 ο Ρόκο καρπός του έρωτά της με τον πρώην σύζυγο Γκάρι Ρίτσι, 11 η Μέρσι Τζέιμς, 11 και ο Ντέιβιντ Μπάντα, τα δυο παιδά που υιοθέτησε η Μαντόνα από το Μαλάουι. Επάνω, η Μαντόνα με τα τέσσερα παιδιά της σε περσινό ταξίδι τους στην Αφική.

Σήμερα, μαθαίνουμε ότι η ίδια, αναλαμβάνει και επίσημα την κηδεμονία των τετράχρονων διδύμων Έστερ και Στέλα, επίσης από το Μαλάουι, εφόσον το ανώτατο δικαστήριο της χώρας ενέκρινε το σχετικό αίτημα της τραγουδίστριας της ποπ.

Ο εκπρόσωπος του δικαστηρίου Μλένγκα Μβούλα δήλωσε ότι η Αμερικανίδα σταρ ήταν μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου στο Λιλόνγκουε όταν εκδόθηκε η απόφαση.

«Σήμερα το Ανώτατο Δικαστήριο εξέδωσε απόφαση, σύμφωνα με την οποία η Μαντόνα μπορεί να υιοθετήσει τα δύο παιδιά. Όντως, την ώρα που της χορηγούσαμε την άδεια, εκείνη ήταν μέσα στη δικαστική αίθουσα με τους δικηγόρους της», ανέφερε ο εκπρόσωπος του δικαστηρίου.

Για την ιστορία, η 58χρονη σταρ θα βρίσκεται υπό "επιτήρηση" για έναν χρόνο μέχρι να δοθεί η τελειωτική άδεια και ολοκληρωθεί η διαδικασία της υιοθεσίας, όμως πηγές αναφέρουν ότι είναί πανευτυχής.