Η βασιλόπιτα της Μαρί Σαντάλ! Ποιος κέρδισε το φλουρί;

08.02.2017
Η Μαρί Σαντάλ τηρεί όλα τα ελληνικά έθιμα και το δείχνει με κάθε ευκαιορία. Δεν είναι λίγες άλλωστε οι φορές που μέσα από το μπλογκ που διατηρεί μας έχει δώσει συνταγές ελληνικές!

Θυμήσου γιαπαράδειγμα το ελληνικό πρωινό στραπατσάδα που κάνει στα παιδιά ή την "πειραγμένη" κοτόσουπα (μιας και οι καθαρά ελληνικές συνταγές δεν έχουν τζίντζερ). Πρόσφατα άλλωστε μέσα από τη σελίδα της αποθέωσε τα ποπ κορν αλά ελληνικά αφού μας έδειξε πως γίνονται "the greek way".

Κι επανερχόμαστε στη βασιλόπιτα... Μπορεί η οικογένεια του Παύλου και της Μαρί να υποδέχτηκε το νέο χρόνο στις Μπαχάμες αλλά τα έθιμα τηρήθηκαν έστω και καθυστερημένα.

Όπως αποκάλυψε μέσα απο τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μαρί Σαντάλ - που έχει αδυναμία στα Social Media - έκοψαν βασιλόπιτα και μάλιστα με τον παραδοσιακό τρόπο, με φλουρί!

Στη φωτογραφία ο μικρούλης Αριστείδης σταυρώνει τα δάχτυλα για καλή τύχη περιμένοντας να του χαμογελάσει η τύχη και να πέσει σε αυτόν το πολυπόθητο φλουρί. Ποιος το κέρδισε όμως παραμένει άγνωστο.

Και του χρόνου!